Кошарка

1. Љубоморан си јер је твој Напредак попушио курчину Црнокоси за прву лигу.

2. fmp je u stvari czv,ja mislio neki fmp iz kursumlije,taj neki fazon
    a da reflex igra evroligu

3. А курац, ушо је Напредак у прву лигу. Свеједно их је Црнокоса оба пута карала у другој.

4. можеш да га дуваш, и да уђете, где ћете играти, немате халу, убијте се, сељаци санџачки!

5. Битно је да пишамо по вама говна бугарска!

6. Leptijebem, sećam se dok su Crnokosa i Metalac još igrali u istoj ligi, mi bili na gostovanju u Kosjeriću, smestili nas na poseban deo tribine, a neki matori deda sa brcima i namrgođenom facom uopšte nije gledao utakmicu, nego je konstantno vikao i pljuvao nas gostujuće navijače. Otad više ne zalazim u Kosjerić.

7. Igra li Pilcevic Jebacu?

8. Нем појма, нисам био на текми одавно. Сад сам био кући за викенд ал сам имо код себе неких 50 кинти кад је требала да почне текма тако да нисам ишао. Јебига. Иначе, некад пре овог факса нисам пропуштао ниједну текму, ишао и на нека гостовања. Сад ме мало и блам да одем због оних навијача, "Багре".

9. Igra Pilčević, mislim da je protiv FMP-a postigao 30-ak poena, mislim da je čak imao šut za tri 6/6

10. gde si igrao ti dukka

11. Kao klinac za Metalac, sad nigde, mlatim se po nekim kolubarskim ligama.

12. Prošle godine nam je (KK Napredak Aleksinac) hvalilo 3 boda da uđemo u ovu Agroživ ligu.
    Zadnja utakmica je bila nameštena da izgubimo protiv Meridiane iz NS, kako bi oni upali u prvu ligu (imaju kintu), a godinu dana ranije su igrali u Prvu ligu Sever! EJ! Svake godine idu u viši rang. Teške muljavine. Mada se dobro sećam da smo pobedili Crnokosu i Napredak.

06.04.2013 Napredak Rubin - Napredak (A) 70:85
    13.04.2013 Napredak (A) - Crnokosa 67:59

13. Ovde nam samo još pederi hvale.

14. Sad ti Jebač treba da napišeš ne hvale....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.