Покушао сам да поредим играче, мало дубље загребао у играчки кадар. Покушао сам да се фокусирам на играче који су носиоци игре. Обе екипе немају плејмејкере, Звезда својом одлуком, Партизан због повреда и Далоа. Крила и крилни центри на страни Партизана, центарска линија донекле на страни Звезде.
И ево, када се овако погледа, јесте да се тимови не могу поредити "хед ту хед" зато што немају сличан профил играча на свим позицијама, морао сам негде да спојим неспојиво, али се јасно види да је Партизан једнак по снази ако не и јачи. Бекови и крила сигурно, а на центарској позицији су мало слабији али имају три играча у ротацији.
Тако да не стоји констатација да је Звезда фаворит, као што неки тренер/и кмече и траже алиби.
Митровић не игра, ко рачуна на њега ове сезоне. едит: Зато су наши центри против тројице горостаса, јбг.
Али погледајте те две екипе, и ко би могао да каже да смо фаворити, реално. Него Дуле кука па сте сви у том фазону Давид против Голијата, што је крајње смешно, реално.
едит: Пеки, ја нисам помињао анализу, само хед ту хед, а то је довољно да се види доста ствари.
Asik...
Jadan Duda, ja bi urnisao onog sudiju od batina lolo
Покушао сам да поредим играче, мало дубље загребао у играчки кадар. Покушао сам да се фокусирам на играче који су носиоци игре. Обе екипе немају плејмејкере, Звезда својом одлуком, Партизан због повреда и Далоа. Крила и крилни центри на страни Партизана, центарска линија донекле на страни Звезде.
Звезда: Нелсон, Блажич, Џенкинс, Лазић, Симоновић, Драгићевић, Раденовић, Катић, Марјановић.
Партизан: Тепић, Богдановић, Кинзи, Павловић, Ловерњ, Бертранс, Мусли, Гагић, Милутинов.
Тепић-Нелсон
Богдановић-Џенкинс
Кинзи-Лазић, Балжич
Павловић-Симоновић
Бертанс-Дарагићевић
Ловерњ-Раденовић
Катић, Марјановић-Гагић, Мусли, Милутинов
И ево, када се овако погледа, јесте да се тимови не могу поредити "хед ту хед" зато што немају сличан профил играча на свим позицијама, морао сам негде да спојим неспојиво, али се јасно види да је Партизан једнак по снази ако не и јачи. Бекови и крила сигурно, а на центарској позицији су мало слабији али имају три играча у ротацији.
Тако да не стоји констатација да је Звезда фаворит, као што неки тренер/и кмече и траже алиби.
Sjajna analiza!
Јачи сте.
A otkud ti to tilmo da se kinzi vraća i da će igrati ja to nigde nisam pročitao samo da će se možda ratiti al da igrati neće
Nije Bertrans nego Bertans.
Šta će Kinzi tu uopšte?
едит: Додао Блажича, онда Лазића могу и да избацим, свеједно је неприметан.
Јачи смо, слажем се. Ако се врати Кинси и ако Ћоки заборави Блажича као што си ти.
Gde su Radenović i Mitrović?
edit: moja greška, nisam video Radenovića
Zašto je Kinzi protiv dvojice?
Анализа јебе својом детаљношћу!
Раденовић је ту, си ћоки?
Митровић не игра, ко рачуна на њега ове сезоне. едит: Зато су наши центри против тројице горостаса, јбг.
Али погледајте те две екипе, и ко би могао да каже да смо фаворити, реално. Него Дуле кука па сте сви у том фазону Давид против Голијата, што је крајње смешно, реално.
едит: Пеки, ја нисам помињао анализу, само хед ту хед, а то је довољно да се види доста ствари.
Ja potrošio dobrih 15 minuta dok sam sve pročitao!
Jebaće nas Daragićević i Balžić! lolo
Mada imamo i mi Bertransa.
Није реално да кукате, тј онај ваш дебељко, него тражи алиби кад је осетио густо, па ако победи опет ће бити "Дуле неустрашиви".
Ту смо 50-50 ако не и да сте ви већи фаворити.
Ал ми зато имамо Бертранса :Д
pro evolution basketball lololollolo
хахахахах тилмо стручњак хахахахахахаахха
Sve sve al da kažeš da su raško i boban malo bolji od gagule i nuslija ne mogu da shvatim lolo