Кошарка

1. Није у пола 6, сад је писало да је у 7, само не знам по чијем времену. Пошто је у Москви првенство, онда је то 6 код нас, не?

ЕДИТ: Ипак 5, али треба прво жене да одиграју финале, онда долазе мушкарци. Значи око пола 6.

2. Тунижанин развалио закуцавања.

3. Da l si lud jebote!

Није у пола 6

сад је писало да је у 7

онда је то 6

Ипак 5

Значи око пола 6

Hahahaha! Postavi link kad počne.

4. хаахахах сад ће, само жене да заврше

5. Како сере овог Вотсона

6. Ovaj Savić prodaja.

7. Јебале их тројке да их јебале, тако им и треба

8. Jebemu mater. Al dobar basket bio.

9. Nikad nisam gledao ovaj basket, očekivao sam da je atraktivnijj.

10. Nije, uvek je ovakav. Čak dosta grublji nego onaj "u bloku". Samo mi nije jasno što ga ne zviznu iz sve snage, nego dade crnja i koš i slobodno. Bar u basketu nema nesportskih i slično. Tj verovatno ima, ali su ređe od H. komete.

Au kud uze da ga gledam, sad se nerviram što su nas crni katarćani pobedili. Idukurac.

11. Мени нису баш јасна правила. Како добије два слободна кад да кош уз фаул? И како је Катар добио Литванце у продужетку? Никакво време није стајало на екрану. Јел се игра ко први да два коша победио или шта?

Чак ни ови коментатори мутави не знају правила, све време се нешто консултују јебо их ко им дао да раде ово.

12. Čudna su baš pravila. Npr kad je mrtva lopta, defanzivna ekipa dobija loptu (ona koja se branila). Do pre 2-3 god. nisam ništa znao pravila, nego se pokondirili oni sa "Basket lige", ono leti u Valjevu, na Studentu, ako znaš, pa sam malo tu pokupio. Za produžetke jeste dva poena, a za 1+2 slobodna, ne znam, nisam video, tad sam kuc'o onaj post.

13. https://www.youtube.com/watch?v=oTVNsfJp55k Контам да је добар део вас видео ово, ал нема везе.

14. Очекивано, у другом Дневнику ни речи о сребру баскеташа, док је било приче о неком стрељаштву, Звездиној елиминацији из Европе, атлетици... Прилог о Ђоваку од 10 минута не треба ни наводити.

15. Ma onaj Katar pola Ameri. Jebo im pas majku, svugde para vrti, mater im u pičku. Sad će i za boćanje da kupuju likove u reprezentacije. Votson, pička katarska.

16. Вотсон је старо арапско презиме.

17. A evo sad guglam. Čak datira i iz p.n.e. Ogriješih se o čovjeku bezveze...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.