Кошарка

1. Ова Дабовићева је брутално добра пичока.

2. Обе Дабовићеве су добре пичоке.... Мени млађа мало боља, не знам што....

Оно кад Шек види да се Коби изједначава са Џорданом по шурна'ести пут.... Екекеке....
    http://cdn.niketalk.com/1/16/164d263f_ibxFWGla38dwbC.gif

Како људима не досади више да праве мали милион тих поређења....

3. Сестре Дабовић код Ивана Ивановића.

4. Vrh pičke Dabovićke, meni bolja Ana.

5. Meni Milica bolja.

6. Ali najjače što upoređuju zaradu Džordana, Brajanta, i Lebrona. KOJI IDIOTI!

7. И то.... Могли су дубаце и зараде са почетка НБА лиге....

8. Radmanovic 48 zaradio od karijere u NBA ! Milicic presao preko 50 :) Dzeri Stekhaus oko 160 miliona :)

9. Управо то.... Пуно више новца у лиги има у задњих 10-15 дина него пре....
    А што се тиче плата - Радман ОК, он је у почетку био добар, могао се развити у квалитетног играча да није имао огроман бол у курцу.... А Миличић је имао пар солидних сезона, а и добијао је добре уговоре захваљујући томе што је био 2. пик на драфту па су клубови очекивали да покаже тај потенцијал.... Стекхаус је био Ол стар играч, у Пистонсима је јебао кеве....

10. Gledah deo tekme nas i Amera.
    Mnogo dobra stvar je da smo sa njima odigrali mnogo bolje od svih ostalih,ali je trenutno evropska kosarka u odnosu na amere daleko losija.

Klinci su nam perspektiva samo takva. Odusevio me onaj Nikola Jankovic, bice igracina.
    Ima tu naravno jos dobrih, onaj Pot me neodoljivo podseca na Harisa Brkica, i likom i delom. Milutinov takodje dobar,al treba mu malo drskosti, nekoliko puta zbog oklevanja gubi dobru poziciju.
    I moram da pomenem Micica koji ima fantastican pregled igre i osecaj za asistenciju, sto je i pokazao u statistici, al mi se zestoko peo na kurac sa svojom nonsalantnoscu kad je gubio lopte u bitnim delovima tekmi sa Hrvatima i Australcima. A mozda cak i iritantnija pojava je to sto samouvereno ne zeli da doda loptu u zavrsnici samom igrauc da bi ga faulirali, a pritom gadja bacanja 1/5 i opet nas uvodi u govna.

Al dobro, sve su to mladi momci imaju da igraju jos ihahaj godina, i verujem da ce dobar deo njih imati bitne uloge u dobrim klubovima.
    I svaka cast slektoru Mijatovicu, vidi se da zna sta moze da ocekuje od kog klinca i da dobro radi sa njima.

11. Гази, ми смо увек у млађим категоријама добри..осваја се све...али се ти клинци некако погубе док дођу до сениора, то ми никад није било јасно.

12. Sisaj nama kurac Macvane, Macvane, Macvaneeeee!!!!
    http://youtu.be/odrRlCf47t8

13. 0:26 poprilican transfer
    a najveci transfer mi je "engleski" ovog retarda sa b92.

Jebote,al ima likova koji kucaju, izneverovao sam. Al zato trojke gadjaju ko Musli.

14. A sto je najbolje, mislim da je 90% ove skupine tamo moralo da pazari nesto preko 10 soma vrednosti u Adidas Shopu, prema tome SISAJ NAMA STOJKA MACVANE!!!!

15. Gde ima da se i ja prijavim za NBA?

16. http://www.youtube.com/watch?v=8KRNda6Nth8
    Д'оживим тему лома.... Дуда боготац.....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.