Prijava

naravno da će se pročitati. mi koji komentarišemo ih uvijek pročitamo.

Sve je rečeno ovde :)

Kurajberu, kakav si Đinđić, otera sve na pisanje.

Kurajberu, kakav si Đinđić, otera sve na pisanje.

JA IMAM VIZIJU!!!!!

O, jebem li vam mrvu krušnu, ne sme čovek ni na posao da ode od vas. Sad ću da pobrišem gomna i da podelim minuse na sve od jutros štro nisam pročitao. Dobro vam reče Đoni, svi na pisanje brzo dok se nisam naljutio i odabrao malog kera ponovo!!

Da objasnim nešto.
Mene je nervirala ta, kako vi kažete "komentatorska sekta", koji stalno komentarišu definicije, koji čestitaju jedni drugima, ali postoji druga bitna strana priče.
Upravo ti ljudi najviše definišu, čitaju i komentarišu, što je osnovna ideja sajta. Činjenica je da njih nema, niko od novih članova ne bi mogao skupiti 50 poena jer ih ne bi imao ko čitati. To što oni vole da komentarišu znači da će definicije imati više ocena jer komentatori vole da kliknu gore na KOMENTARE i pogledaju i ocene definicije koje imaju dobre komentare. Negde je normalno da čestitaš na naslovnoj ili na dobro napisanoj definiciji nekome ko ti je drag. Mogu komentatori reći kako mi ostali mašimo poentu sajta jer više blejimo na četu ili forumu. Neki kritikuju te ljude koji mnogo definišu pa i svakakve gluposti iz kojih čak proizađe i šizenje u definicijama. Ali i to ima svoj razlog. Naime, njima je Kaizen omogućio da mogu napisati puno definicija dnevno, oni to naravno žele da iskoriste pisajući definicije, a pošto je već sve definisano, moraš pisati i nekvalitetne, glupe stvari koje ti padnu na pamet, nešto od toga preživi, nešto ne. Ali to nije naš problem, moderatori su tu da čiste nekvalitetne stvari, a to su one koje padnu u minus. Međutim javlja se nov problem, a to je da komentatori vole davati pluseve svojoj sabraći, pa tako čak i loša definicja može biti u plusu. Kada drugi vide da prolaze takve stvari, počnu slično pisati zbog čega opada kriterijum pa onda viđamo komentare tipa "Vuka nije što je nekad bila" ili "Najnovije definicije su jako loše, više nema kvalitetnih definicija ili se teško vide od šume osrednjih".

Stog lepo sažeo celu temu u jedan post.

Jbt, što Stog elaborira danas. Stog elaborant. Ali, fino je napisao!
BTW, Džoni, tripuješ me sa tim novim avatarom da je Dankan konstantno lolo
KaCi Principijelan

Čestitam svima koji ovo pročitaju. Super ste i mnogo vas volim.

to samo ako zasluzeno ode u odabrane i popul,kao cestitam,ae,jeste glupo i nema tu na mnogo cemu da se cestita,al moze proci
al s obzirom da su defke 2013. i 2014. uglavnom zasluzene lizanjem jutarnjih cmareva i samolajkova treba se izjavljivati ono sto je totalno suprotno od cestitanja-kako se vec zove ta rec

Čestitke Merilinu za nove naočare! U zdravlju ih nosio!

ČESTAM VAM MILE MAJKE SVIMA ♥

смрт коментаторима и шмекерима

de si jutarnji riho šaraiš?

EDIT: Da ne bude spem; ČESTITAM!!!!!111

ђеси асоцијална курсаџијо? не радим ништа паметно чим сам овдје.

Čestitke Rihi na plasmanu DRŽAVE BiH na Mundijal!