Имам један предлог, не знам да ли је био или није али мислим да би било добро када би се поред дугмета Омиљено, Плуса и минуса појавило и дугме за Предлог Одабране, то би се Линковало Модераторима на неком њиховом пејџу и свака би дефка имала број поред (радило би слично као и омиљене само што нико не би видео која је предложена и колико пута). На овај начин би избегли тему за то и могли би да предложимо ТУЂЕ дефиниције које заиста заслужују насловну. Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.
- Szloupotrebljavalo bi se
Upravo ovo, ne postoji način po kom bi taj sistem funkcionisao korektno. A što se tiče žalbi na naslovnu:
24. Odabrane definicije su danas sranje.
25. Odabrani posteri su danas još veće sranje.
26. Autor mora pročitati pravila 24 i 25 jednom dnevno. 
U principu sam za.
Ali, moderatori mogu da provere najbolje defke poredajući od najbolje ocenjenih pa nagore, plus imamo i temu za predlaganje istih.Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.Kvalitet nije opao jer ljudi ne čitaju, nego jer ljudi pišu govna..
И да се уведе дугме "ИЗБАЦИ НОВУ ДЕФИНИЦИЈУ" јер се некад нема ни инспирације, ни времена за мануелно писање.Možeš da je napišeš u wordu ili bilo gde drugde, i samo da je iskopiraš...
Inače mislim da bi trebao da se uvede crveni telefon, kad vidim dobru defku da pozovem modulare i da im saopšim, šta treba d odaberu!
Sve u svemu mislim da je nepotrebno to sad...ko zna možda postanemo savesniji ljudi vremenom, pa to dugme bude i imalo malo smisla. A i ima dovoljno načina da se naše dobra defka, ne samo u predloženim, i u reakcijama na dan (poređano po najboljem skoru), ili jednostavno među autorima koji su provereno dobri.