Дугме: Предлажем за одабране
  • Вокаси

Имам један предлог, не знам да ли је био или није али мислим да би било добро када би се поред дугмета Омиљено, Плуса и минуса појавило и дугме за Предлог Одабране, то би се Линковало Модераторима на неком њиховом пејџу и свака би дефка имала број поред (радило би слично као и омиљене само што нико не би видео која је предложена и колико пута). На овај начин би избегли тему за то и могли би да предложимо ТУЂЕ дефиниције које заиста заслужују насловну. Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.

• Duče

Ma daaaj, zloupotrebljavalo bi se...

• S

zloupotrebljavalo bi se

Upravo ovo, ne postoji način po kom bi taj sistem funkcionisao korektno. A što se tiče žalbi na naslovnu:

24. Odabrane definicije su danas sranje.
    25. Odabrani posteri su danas još veće sranje.
    26. Autor mora pročitati pravila 24 i 25 jednom dnevno.

• Carl Cox

Ја мислим да си џаба куцо оволики пост.

Inače, ne bi se zloupotrebljavalo kada bi imao fore za jednu na dan, i slično, ali bilo bi mnogo više bratskih predlaganja, koja su (nažalost) već dovoljno zastupljena u predlaganju...

• Малолетник

ne, svi bi kliktali I ne bi valjalo

• Вокаси

Па не би се могло на своје дефиниције, исто би било као и рецимо на теми. само то нико не би видео осим модова.

• Скелетор

hahah, zamisli koliko nebuloznih sranje defki bi bilo označeno tako.
    možda da ovu opciju imaju samo top 300 avtora recimo, i to jednom nedeljno.

• Srkletnik

Baš sam nedavno razmišljao o ovome, ali sad koliko bi to popravilo kvalitet odabiranja, ne znam. Opet bi tu bilo malverzacija, al kontam opet i ako neko sa duplih i slično bude to radio, imaju moderatori da provjere kvalitet.

• sunshine

U principu sam za.
    Ali, moderatori mogu da provere najbolje defke poredajući od najbolje ocenjenih pa nagore, plus imamo i temu za predlaganje istih.

Част модераторима, али видим да све више људи говори о неком неквалитету насловне.

Kvalitet nije opao jer ljudi ne čitaju, nego jer ljudi pišu govna..

• Вокаси

Тако је Срклетниче, ја сам опционо дао предлог, финесе већ се могу разрадити.

• Шљиворад Тртовић™

Има и оно дугме "Пријави" на постерима, па модераторе боли курац. :Д
    Може Казан дуведе то, ал неће да гледају.

• Вокаси

Ако је дефиниција много оцењена не значи и да је за насловну, на насловној су дефиниције које представљају сајт! Не желим да ми нека небулоза представља сајт!

• Радјард Куплунг

И да се уведе дугме "ИЗБАЦИ НОВУ ДЕФИНИЦИЈУ" јер се некад нема ни инспирације, ни времена за мануелно писање.

• Скелетор

И да се уведе дугме "ИЗБАЦИ НОВУ ДЕФИНИЦИЈУ" јер се некад нема ни инспирације, ни времена за мануелно писање.

TO

• СМарко

Дрогирана Веверица
    Има и оно дугме "Пријави" на постерима, па модераторе боли курац. :Д
    Може Казан дуведе то, ал неће да гледају.

Та листа пријављених не постоји код модератора ео по године.

• Шљиворад Тртовић™

Та листа пријављених не постоји код модератора ео по године.

Саће Казан дуведе ово предложи за одабране, а да се то нигде не види. лололо

• Carl Cox

Možeš da je napišeš u wordu ili bilo gde drugde, i samo da je iskopiraš...
    Inače mislim da bi trebao da se uvede crveni telefon, kad vidim dobru defku da pozovem modulare i da im saopšim, šta treba d odaberu!
    Sve u svemu mislim da je nepotrebno to sad...ko zna možda postanemo savesniji ljudi vremenom, pa to dugme bude i imalo malo smisla. A i ima dovoljno načina da se naše dobra defka, ne samo u predloženim, i u reakcijama na dan (poređano po najboljem skoru), ili jednostavno među autorima koji su provereno dobri.

• Марко 

Једино да се то предлагање ограничи на топ 300 ауторе као што рече Манијак, мада ће и тако бити доста малверзација.
    А и који курац више дајете предлоге кад нема ко то да спроведе у дело?

• Вокаси

Потребна је критична маса! То нама треба! И онда ће сви као по команди то да раде. Ево, онај лик што је открио ракију, вероватно су му се смејали. А након 500 људи који су пробали, нико више није сумњао.

• XPACT

Ja sam za...