Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
koji jos autor ima temu na forumu o sebi aaaaa
Samo MOGSHA
Davide, kako si doš'o do one slike :)
Koja pobeda od slike
SIME JEDINO PEDERIMA NEĆE DA DA KURCA
SIME JE BIO MENADŽER NJEMAČKOG TRENERA MARKA KURCA I KAD JE OVAJ IZGUBIO POSAO, SIME OTIŠAO NA SASTANAK SA GAZDAMA SVIH KLUBOVA I PITAO, CITIRAM: ALO BRE OĆE NEKO KURCA HAHAHHA I ŠERETSKI SE OSMEHNUO :D
Kad je Hofenhajm otpustio Marka Kurca sa mestra trenera, njegov agent je napravio foru pa napisao na fejsbuku "Oće neko Kurca hahaahha :D"
Davide, kako si doš'o do one slike :)
КУЦО У ГУГЛУ БРАНИТЕЉИ СРБСТВА ЛОЛО
хахаха дука
Sime je jednom spavao šimejla, koji je posle zatrudno
Jednoč simesrbin sam samcijat poštrojio nerasta, uzo ono što je izvadio i vikno: Oće neko kurca!!!
ahahaha Dukka
Zhajkov nacin da ti kaze da ti je sranje fora :)
Sime je inače išao u Tehničku školu, elektromontažer. I jednom sa jaranima uleti u medicinsku školu, i tamo sve djevojčice u učionici i on se prodere "ALO BRE, OĆE NEKO KURCA hahaHAHah i popuše mu sve djevojčice i nastavnica što je bila tu i čistačica.
zamalo se upisam jebote ahhhahahaha
SIME, JEBI MI SESTRU!!11
EDIT: ustvari nemoj, udata je..
Punjac hoćeš kurca
hocu,daj
http://i.imgur.com/WOhnL6C.jpg
СИМЕ ОСЛОБОДИТЕЉ ПРЕКОДРИНСКИ И КЕБАБ РИМУВЕР У СЛОБОДНО ВРЕМЕ
Simesrbin došo na ratište pobijo vojnike i odsjeko im kurčeve..posle otišo na skupštinu vještica i pito oće neko kurca
Da nije Simesrbina kurac bi mi jeli beli bubrezi po seoske birtije.
СИМЕ БАСТИОНУ!!!!111
симе снимијо порнић, наслов: оће неко курца хахахахах :Д
Moze li neki moderator pomoci svojih moderatorskih moci da nadje tu raspravu na posteru "Car" gde je sime izgovorio legendarnu recenicu?