Da sam ja neka vlast...

1. To je o diktatorima, ovo je šta bi ti uradio da si diktator, ima razlike.

2. Dozvolio bih jebačinu na javnom mestu.
    Legalizovao bih sve od marihuane preko heroina do krokodila.
    Razdužio bih vojsku, policiju, sudstvo, i bog da nas vidi.
    Uveo bih kazne za nepoštovanje mog lika i dela, a kazna bi bila da eksiraš litru viljamovke.

Da. Ukinuo bih i monetarni sistem. I privatno vlasništvo. Sve je svačije i ničije. Nije ni državino. Jer države nema.

3. Сад мало Михајловић фазони. Значи дао би људима месец дана да науче химну и ко не научи вешање на тргу, и химну би променио у Востани Сербие.

4. НЕ БРЕ ЕНЕМИ, СВЕ ЈЕ ЦРВЕНО, КУЋЕ ОД ЦИГАЛА, КРОВОВИ... ОВАКО ЦЕЛА КУЋА У ЦРНО! САМО УПАДЉИВО, ЈЕДНОБОЈНО,И ДАЛТОНИСТИ ДА СКРЕНЕ ПАЖЊУ.

5. E to Zevse, legalizovati sve droge, samo kažnjavati ako počnu da kradu ili biju druge zbog zavisnosti ili šta god. Ali ako neko hoće da se puca dopom, nek se puca dopom.

6. Bosance bih slao na predavanja o bureku, dok ne shvate da je to vrsta peciva, koja može da se puni raznim stvarima, od mesa, sira, zelja, krompira, do višanja i pečuraka.

7. Sklopio bih ugovor sa kolumbijom, mi njima mesečno 10 komada IMT 533, oni nama tonu koksa, isto tako i sa avganistancima za dop... Divota, samo te pajdomane pustim da sklapaju IMT, dva tri inžinjera na koksu i udri...

8. да заинтригира људе, па чак и ону бабу што носи целер с пијаце

"Господине, каква је оно црна кућа?"

- То вам је јавна кућа госпођо!

9. Proterati nazad u Hrvatsku svakoga ko se izjašnjava kao krajišnik, da smetaju Hrvatima opet, dosta su bili ovde!

10. Uvela bih ponovo smrtnu kaznu a za prekrsaje dosudjivala drustveno koristan rad.
    Hoces da se bijes na utakmici? Nema izlezavanja u zatvoru i tri obroka dnevno o drzavnom trosku. Ima da radis, radne akcije za robijase!
    Ako ne moze da se rehabilituje, to je bolesna i stetna jedinka i treba je eutanazirati a ne hraniti je i cuvati do kraja zivota u prepunim zatvorima ili jos gore pustiti na slobodu.

11. Забранио бих отварање оваквих тема, и овако сваки курчић кука где стигне.

Забранио бих било какав облик негодовања на секталика форе.

12. dao bi svima po sto evra i diplomatski pasoš i kazao: "Aj sad kud koji"

13. Uveo bih po 5000 dinara kazne za svaku reč koju vojvođani izduže onako retardirano pederski.

14. Распис'о би' референдум да се народ изјасни да ли је за укидање аутономије Војводине или за статус кво. Опааа

15. Објавио бих рат некоме... Типа Малезији или Нигеру... И Бугарима наравно.

16. Bosance bih slao da drže predavanja o bureku, dok ostali ne shvate da je to vrsta peciva, koja može da se puni isključivo mesom.

+1

17. НА СВАКОМ ЋОШКУ ЈЕФТИНИ ХОТ ДОГОВИ!!

18. Јебо би секретарице, секретарице секретарица и оне које аплицирају за посао секретарице.

А ШТА АКО СЕ ЉУДИ КРСТЕ КАД ПРОЛАЗЕ ПОРЕД ЦРКВЕ!? ОБЈАСНИ ИЛИ ГОРИ У ПАКЛУ!

19. Ništa, samo bih pogubio sve dilere i narkomane i kurvetine (ne one poštene što zarađuju leba na ulici već one što imaju 17 godina i jebu se sa čičama od 50-60 al' ima novog merdžana emela ALI JA NJEGA VOLIIIIM, MI TO IZ LJUBAVI! MRŠ! PALI! BENG BENG BENG BENG) a i te sponzore.

20. I uzeo bih jedno 15 miliona € državnih para i uložio u Mega Vizuru.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.