Prijava

Da. i ja to odmah moram da stavim. Al sam napis'o taj prvi post, izuo sam. A sve tačno :)

Ahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahaha, ček, pa ovo Proviron otvorijo? Provirone, troleeeeeeee!

Vi ste komentatorska sekta i precijenjeni autori. Dobri ste sa Kajzenom, zato dobro i kotirate.

Ovo ću na profil!!!!1234

Nešto sam isto tako primetila, ti što komentarišu uglavnom mnogo čitaju defke, a ovi koji se bune uglavnom vise na četu, na defke ne zalaze, na komentare ne odgovaraju.... Pa zar ne možeš da prosto zaobiđeš tu stavku ''komentari'', kao što mi koji nismo i četeri kao Al Bandi infiltrator na obe strane :P prosto ne klikamo opciju čet (osim ako nećemo da vatamo printskrin)? x) Uostalom, ako biste malo više čitali te komentare, videli biste dima mnogo manje ''mwa mwa'', a mnogo više ''dobra'', ''nije loše'', ''popravi to i to'', ''plagijat''.

Ima još jedan jako zanimljiv fenomen: kad neko izbaci uočljivo sranje, ono nakupi 40 ocena za sat vremena (uglavnom minusi), a kada neko izbaci nešto dobro, vuče se sat vremena sa pet ocena, ajte, zašto se sranja ocenjuju, a solidne stvari ignorišu (dok neko ne ostavi komentar da nije loše)?

ČETERI NA ČET!!!!123456789

P.S. ČETERU SEDE OTIŠ'O SI JUČE PRE NEG SI VIDEO SLIKU NA ONOM FORUMU VALJDA DA SE IZJADAM, ZA HRANU!

zašto se sranja ocenjuju, a solidne stvari ignorišu

Zato što je superkul ostaviti link do loše defke na četu. Obrnuto nemere.

hehe dabl ejdžent, kacam omnipotentan.

Ima još jedan jako zanimljiv fenomen: kad neko izbaci uočljivo sranje, ono nakupi 40 ocena za sat vremena (uglavnom minusi), a kada neko izbaci nešto dobro, vuče se sat vremena sa pet ocena, ajte, zašto se sranja ocenjuju, a solidne stvari ignorišu (dok neko ne ostavi komentar da nije loše)?

Evo i ti sve ne čitaš lolo
http://vukajlija.com/forum/teme/51958-komentatorska-sekta-drustveni-fenomen-ili-opsta-zabluda?strana=4#post_2362522

Meni nekad dođe pa odvalim komentar na definiciju koju vjerovatno niko ni ne pročita, ili je obrišu. Tako da ja u svari nemam mnogo komentara, jer najčešće obrišu ono što sam komentarisao. A i meni je cilj da doguram do 10k postova na forumu, ostalo mi je nebitno.

TO JE TO MAKARONIJE ŠERLOKE!

Evo i ti sve ne čitaš lolo

Eeeeee, ali ovo je FORUM, nisam u obavezi! :P

Zato što je superkul ostaviti link do loše defke na četu. Obrnuto nemere.

A, znači tako... Bandi, potvrdi nam ovo, OMA. :P

AJ APRUV. A i još jedna stvar, ostaviti link svoje defke jer ste tužni pošto nemate ocena i onda nakupite sijaset minusa. Ili napišete neku sprdnju i onda sa četa pređe na defke! HA, eto, četeri ipak oprave sprdnja DEFKU pa luduju u KOMENTARIMA.

A i meni je cilj da doguram do 10k postova na forumu, ostalo mi je nebitno.

AHA NAČI TI SI FORUMAŠ! Uaaaa četeri i forumaši DOLE VOJVODINA!!!123

AJ APRUV. A i još jedna stvar, ostaviti link svoje defke jer ste tužni pošto nemate ocena i onda nakupite sijaset minusa.

Na koga se ovo odnosi, ja nisam nailazila na ovo u komentarima, jedino sako si mislio na ono kao suptilno reklamiranje na forumu: ''Eee i ovo baš opisuje tu situaciju, bla, bla''?

Против.

ZA.

''Eee i ovo baš opisuje tu situaciju, bla, bla''?

Ima i toga. I na forumu i na četu, al' nisam mislio na to. Pa često se sretne, neko stavi posebno od novijih autora ili pak onih koji nisu na četu često pa dođu da se požale i najebu. Nisam mislio da se u komenarima ostavlja link defke, mada nisam to naglasio pa je dovelo do zabune.

A, to li je... Znači oni samo potajno priželjkuju pozitivan komentar na svojoj defki, gde ste sad komentatoriiiii?

Četeri, komentatori, forumaši, infiltratori... Mir! ♥
http://youtu.be/WJTBPdVpdMc

A i meni je cilj da doguram do 10k postova na forumu, ostalo mi je nebitno.

+1

Mislim da je Probrva prevashodno mislio na komentare tipa "dobra +" pa onda neko odgovori "hvala" i onda se to nastavi u nedogled i tako te besmislene konverzacije bez kojih bi lagano mogla da prođe definicija. Ja to nazivam pederisanje i služi za dalje nabijanje skora i da neko vidi da mu je neko drugi dao plus pa da možda i ovaj koji je komentarisao "+" u definiciji dobije po koji plus i tako toga. Uvlačenje klasično. Kapirate me hehe?
Neki konstruktivni predlog u definiciji ili duhovit komentar nisu na odmet, čak naprotiv, poželjni su.

NE SMARAJTE ČETERE I FORUMAŠE BAGRO SATANISTIČKA!

Ja to nazivam pederisanje

Evo kako to izgleda normalnim ljudima sa strane.

http://www.dodaj.rs/f/2c/12d/2yM6wTyb/1.jpg

Johnny Kurajber

Pa ništa, pošto su se ljudi pretrgli od pisanja, samo još da prestanemo i da komentarišemo i ode sve u kurac. Idemo na čet onda, a sajt neka se zove Četajlija.

Mislim da "četeri" mnogo brinu o stvarima koje im nisu toliko važne, kad već ne pišu defke uopšte.

Shodno svom nadimku pogrešno si protumačio Džonijev post.