Ко последњи побједник 128

1. Znači, Roso, pušiš, piješ, drogiraš se, jednom rečju - živiš punim plućima :))

2. lolo, droge ne od sredine februara, pivo ne nekih 44 sata
    :)

3. Ooo, dobar si, ko bi rekao da si takav karakter :PP

4. Ја нисам попио пиво има 6 сати. ОПАЛАААААААА

5. I to sam se pomucio dok nisam nasao radnju koja radi na veliki petak :(

6. МА БИЋЕ ДОБРО ОПА

7. Vas dvojica ste baš pivopije :)

8. Tako je, sutra besplatno pivo opa :D

9. ми смо млади за жестину ипак

10. Ne volim ja žestinu, otkako sam stuko 0.7 litara rakije ne pije mi se nimalo :D ali pivo dere :D

11. лоло исто, за своју славу 2011.

12. Ja slabo pijem inače :) Nekad neko pivo, eventualno vino i to je to :) Trebalo bi zbog nedostatka gvožđa da povremeno pijem kupinovo vino, to mi lekarka rekla :) A vinjak nisam nikad ni probala, Cokula :)

13. Моја кева кренула вино, медицински лоло, одустала за 2 дана пошто ја све попијем.

14. Brate, piso sam već al nas 3 smo stukli 2 litra rakije i gajbu piva. I to sve ono rakiju na eks, ukrstiš ruke i tuci. JEBENA 2 LITRA RAKIJE NAS 3, i gajbu usput. Umro sam jebeno, ne znam kako sam kući došo, ništa ne znam :D

15. Ја сам био кући лоло, само сам исповраћао зид и лего да спавам.

16. Мене протјерало, нисам мого повратити.

17. Лоло боље сам прошао.

18. Ja ne znam što toliko pijete, mislim, niste mi najjasniji... :) Treba imati želudac za toliki alkohol... Dobro, ja govorim iz svog ugla, kao neko ko nije toliki ljubitelj alkohola, ok mi bude da ponekad malo popijem, čisto onako da me zagreje, ali onaj osećaj kad već izgubiš osećaj (kakav izraz :)) za meru za mene je bzvz...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.