Ко последњи побједник 128

1. Има наде за тебе, мого би и цокула да гледа 8 сати дневно 5 дана недељно у мој аватар док не достигне просветљење.

2. Vidiš kako mi ide lepo, kažem ja.

3. Препозно сам потенцијал у теби првог дана лоло
    https://www.youtube.com/watch?v=SIy-zKnmVM4&feature=endscreen

4. glega kako je srecan lolo

5. Ko ciganče kad mu daš sladoled lolo

6. nestade post, makar meni lolo, sad ne mogu da vidim ponos visegrada

7. Рекли су да се не качи ниђе, морам слушати :)

8. Сутра имате профи слике и снимке :)

9. Mnogo si se ti uživeo, Danilo, budi bre malo kao Dušan i ja

10. ou procurele slike zasro si
    ne treba lolo

11. Нисам засро, само нећу још :)
    Цим'о сам се толико око овога :)

12. Cimo se oko neke tolke gluposti.
    Dobro, i ja sam oko drugih lolo, razumem.

13. Росо брате, вјерово или не ово је јебено тешко одрадити.
    Прво скупити паре, једна бакља је 600 динара, немамо ми спонзоре ко друге групе. Друго наћи људе које није страх мурије, који оће да учествују, другу скупити у малом мјесту 60 људи спремних за акцију, па човјече оне најјаче групе у београду немају толико. Онда требало је организовати снимање, а да нико не зна да се не провали :)

14. Ma svaka cast brate, siguran sam da ima mnogo gluposti koje se komplikovano organizuju, ali meni kao nenavijacu to deluje besciljno, jebiga.

15. o bela cao bela bela cao cao cao

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.