HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Ja i ksela 24 postignuta gola bez primljenog gola u čini mi se 4 utakmice

2. Uuuu, pa nije vam bilo tesko kad ste igrali protiv Darka Panjceva... :)

3. Hraste onda nas dvojica na ovom turniru ako bude, Panj & Balvan co.

4. Је ли се завршио тај турнир?

5. Larry Underwood
    Hraste onda nas dvojica na ovom turniru ako bude, Panj & Balvan co.

Jbga, ja sam sa cornelijem u timu...

СМарко
    Је ли се завршио тај турнир?

Nije jos ni poceo... Jos se skupljaju ekipa i formira se nagradni fond. Ceka se licenca od UEFA-e a ukoliko nam je ne daju zalicemo se sudu u Strazburu, odvojiti se od evropske kuce fudbala i napraviti novu!!! I to sve u inat Platiniju i Toletu...

6. Могу љи ја да играм, да будем ка Џерард, одличан пас, одличан преглед игре, шут бомба, прецизан, све, нема што немам...

7. SMare ukoliko nemaš saigrača, žrtvuj plasman i igraj sa mnom. :)

8. odigrao sam bolje nego ikad...sto i nije neki uspeh u mom slucaju xD
    samo u zadnjoj partiji mi igrac umro,ja stiskam,kliktam,on se ne mice,mrs

9. Аххх да видимо

Кумови = Росонери, Друг Раја
    Обилић = Србин, Лаки
    Цокулићева другарица = Ксела, Цапун
    Лисичји поток = Жајк (уме Жајк зна), Душан1001
    ХК Пањ = Храст, Корнелије
    ЛАГ = Смарко, Дуб
    Медвеђи брлог = Лери Андервуд, Дио

слободни агенти = Ђенка, Пуњач, Сијалица, Кузман92, Горн, МултиЧипманкЕД, Џанки, Николај,

7 тимова, 8 слободних играча (потенцијална 4 тимова). Неко рече шта ако тај и тај не дође у одређено време. Овако, прва рунда ће се играти два дана, од недеље вече. када се одради жреб, до среде ујутру, у та два дана се договорите са противницима када да се нађете, када вам свима одговара и онда одиграте меч и објавите резултат овде. Тако исто и за следећу фазу два дана итд. до финала. Ако неко не успе у два дана да се скупи, јебига лоло, службени.

10. Hocu i ja d' igram bokte!

11. Ja i Cornelije smo u HK Panj, ako se Cornelije slaze sa tim imenom... :)

12. Додао сам вас. А ако не нађете партнера (ке ке) жребом ће вам бити додељен, као и име које ми прво падне на памет.

13. 'Oću i ja. 'Oće neko sa mnom u tim?

14. Ja sam se sinoć valjda dogovorio da ću sa Smarkom igrati.

15. Dio i ja pikamo turnir ukoliko ne dođe do izmena. Prepustiću njemu da smisli ime tima.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.