Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja i ksela 24 postignuta gola bez primljenog gola u čini mi se 4 utakmice
Uuuu, pa nije vam bilo tesko kad ste igrali protiv Darka Panjceva... :)
Hraste onda nas dvojica na ovom turniru ako bude, Panj & Balvan co.
Је ли се завршио тај турнир?
Hraste onda nas dvojica na ovom turniru ako bude, Panj & Balvan co.
Jbga, ja sam sa cornelijem u timu...
Је ли се завршио тај турнир?
Nije jos ni poceo... Jos se skupljaju ekipa i formira se nagradni fond. Ceka se licenca od UEFA-e a ukoliko nam je ne daju zalicemo se sudu u Strazburu, odvojiti se od evropske kuce fudbala i napraviti novu!!! I to sve u inat Platiniju i Toletu...
Могу љи ја да играм, да будем ка Џерард, одличан пас, одличан преглед игре, шут бомба, прецизан, све, нема што немам...
http://www.haxball.com/?roomid=7cf614ff851559940e5c607dc4f2f585ff6df9a55e2fa78b35f4e2ec3f4bebfd
EDIT: OVAJ NE RADI
SMare ukoliko nemaš saigrača, žrtvuj plasman i igraj sa mnom. :)
odigrao sam bolje nego ikad...sto i nije neki uspeh u mom slucaju xD
samo u zadnjoj partiji mi igrac umro,ja stiskam,kliktam,on se ne mice,mrs
Аххх да видимо
Обилић = Србин, Лаки
Цокулићева другарица = Ксела, Цапун
Лисичји поток = Жајк (уме Жајк зна), Душан1001
ХК Пањ = Храст, Корнелије
ЛАГ = Смарко, Дуб
Медвеђи брлог = Лери Андервуд, Дио
слободни агенти = Ђенка, Пуњач, Сијалица, Кузман92, Горн, МултиЧипманкЕД, Џанки, Николај,
7 тимова, 8 слободних играча (потенцијална 4 тимова). Неко рече шта ако тај и тај не дође у одређено време. Овако, прва рунда ће се играти два дана, од недеље вече. када се одради жреб, до среде ујутру, у та два дана се договорите са противницима када да се нађете, када вам свима одговара и онда одиграте меч и објавите резултат овде. Тако исто и за следећу фазу два дана итд. до финала. Ако неко не успе у два дана да се скупи, јебига лоло, службени.
OCU JA DIGRAM
Hocu i ja d' igram bokte!
Ja i Cornelije smo u HK Panj, ako se Cornelije slaze sa tim imenom... :)
Додао сам вас. А ако не нађете партнера (ке ке) жребом ће вам бити додељен, као и име које ми прво падне на памет.
'Oću i ja. 'Oće neko sa mnom u tim?
Ja sam se sinoć valjda dogovorio da ću sa Smarkom igrati.
http://www.haxball.com/?roomid=59726eaf228e8764177c2ab80a11e66539e5774780698020ff0b3998f0b2bfc0
ulaste
Soba je puna :(
Dio i ja pikamo turnir ukoliko ne dođe do izmena. Prepustiću njemu da smisli ime tima.