HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Ja samo sutra uveče od 19 do 21 i 30 ne mogu, imam ispit, sve ostalo je kul, samo blagovremeno javite.

2. Hocemo da igramo veceras zagrevanje pred kup?

3. Igrali mi proteklih pola sata panje, što ne pratiš? :P

4. E jbga, nikad nisam u toku... :(

5. Јебеш ми матер знао сам да на овог геја бункерашког долазимо у првом колу.
    Лаки брате није ли лакше било наћи још једног чоека него плејоф и 3 човека у тиму?
    Шта ако је нерешено, 2 пута по минут или како?

6. Златни гол, лимит на време без, голови 1.

7. vrv veceras...ja necu biti tu negde od 8h do negde 13h...a tada gorn ne moze...od 20h pa do negde ponoci trebalo bi da sam tu...a tada i gornu odgovara

8. kad baguje,secka ili kad se igrac zaledi jebeno i ne mogu da ga pomerim,moze da se trazi tajm aut

9. Ja sam slobodan cele nedelje posle podneva, posto sam 1. smena..
    E, a posto sam fri ejdzent, kako funkcionise ovo? Posto moj tim ima 1 igraca vise (mene) od protivnika...

10. Hraste otvori pvt i meni odgovara danas popodne i uvece.

11. E narode, mole se timovi koji igraju kvalifikacije da završe to što pre da bismo mi stigli da igramo sa pobednikom..

12. МултиЧипмакЕД, Пери Плапатус, Жајк (уме Жајк зна), Душан1001 kaćemo digramo ?

13. Daj da pikamo sada malo?

14. Mogli smo malo, nevezano za turnir

15. 17 puta sam vracan s onih saltera i sranja,dosao gajbi sad,ako ocete sad da igrate,jer za lapo sata idem da spavam...ako ne onda u 20h ;)

16. Ево жреба.

http://www.haxballtube.com/watch/91d1a6abe8

Пошто има 11 екипа, два тима ће играти квалификациону рунду, а после упада у прво коло. Слободни агенти су подељени у 3 тима, један тим има 3 члана.

Кумови = Росонери, Друг Раја
    Обилић = Србин, Лаки
    Цокулићева другарица = Ксела, Цапун
    Лисичји поток = Жајк (уме Жајк зна), Душан1001
    ХК Пањ = Храст, Корнелије
    ЛАГ = Смарко, Дуб
    Медвеђи Брлог = Лери Андервуд, Дио
    Ноншалант = Кузман92, Џанки

Тестостерони - Ђенка, МултиЧипмакЕД, Пери Плапатус
    Рабаџије - Пуњач, Горн
    Лас Кастањетас - Сијалица, Николај, Чафес

Квалификациона рунда : ЛАГ - Ноншалантни

Прво коло:

Рабаџије - Обилић
    Лас Кастањетас - ХК Пањ
    Тестостерони - Лисичји поток
    Кумови - Цокулићева другарица
    Медвеђи Брлог - победник ЛАГ/Ноншалантни

Можете почети са играњем, плеј оф и прво коло се игра до среде ујутру лоло.

17. Него, ајде око 20 онда, реци Горну да долети.

18. dog. smo se vec nas dvojica,reci ti srbinu,pa da zakazemo...

19. kselo rajo kapun kacemo?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.