Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mare u 10 da ste se nacrtali i ti dab dečkonja
Kada se pozicije saturna i venere poklope da zaklanjaju mesec marsu i kada meteor prođe pored plutona u udaljenosti od 100 000 kilometara dub će se pojaviti na vukajliji na pola sata, od krucijalnog značenja je da se tada odigra utakmica kako laki ne bi banjavao sve redom
КУМОВИ СВЕ ОЗБИЉНИЈИ, НАЈЕБАЛИ СТЕ НА СЛЕДЕЋЕМ ТУРНИРУ
hir aj em
Ок, бићу у 10 ту, мис'им прецизан сам као сат, ево 21:00 сад, спреман сам, наједен итд, да не буде после медатор лаже :Р
А пошто видим да ћемо у 10 бјежим гомна :)
Eto, sad Dub kriv. A jesam još sinoć pitao kad vam odgovara? I jutros. I opet se ja čekam. Ccc. Može u 10, samo košarka je u 9, jeste sigurni da nećete da sačekate kraj utakmice?
Мени пуца курац за кошарку, не могу да се нервирам око тога, успориће ми метаболизам.
Ај' речите кад ћете, да не долазим у 10 џабе
Ček, da i ja jedem, pa da se zagrijavamo malo. Eto me za po sata :D
peri, žajče, dušane koe tu ?
ja sam tu i čekam ko budala
aj malo nako dok ne dođu moj i tvoj suigrač, napravi sobu
ako ćeš ti doći da mi pomogneš, jel soba je u žešćem haosu
aj na poluvremenu de je peri
Smare, ima li te?
jeste li tu, protivnici? džanki, kuzman?
Ajmo jel došo peri
SMARE CEKAJ SAD EBESGA GLEDAMO TEKMU, AE OKO 11?
ajde džanki puši kurac ulazi ili te sakatim
LERIIIIIII, LERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
a hteo sam i ja da igram turnir sise