HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Па нисте ни ви били ту да се не лажемо лоло

2. bili smo tu, rok je do večeras, ja i džanki smo tu ceo dan danas kad god oni hoće igraćemo, ne možeš da nas diskvalifikuješ ako se oni ne pojave.

3. Ja sam tu i dogovorite se ostali u toku dana da odigramo, ali da ne bude posle 23h.
    Hvala na razumevanju

4. Dio i ja smo bili tu više puta, možemo i večeras, ako je tu jedna od one dve ekipe piši im službeno 3:0 i da igramo sa njima. Glupo je da ispadnemo zato što oni ne mogu da se dogovore.

5. Džanki nije bio dva dana na temi, o čemu mi pričamo?

6. nije bio na temi ali je bio spreman za igru uvek,
    dovedi smareta do večeras pa ćemo se dogovorimo za igru.

7. Pa jesi ti vidio šta sam ja napisao gore, jebote?

8. Ја сам ту ноћас... Кад?

9. У 6 тренирам, па тамо до 8,9 ми немојте заказиват', док одем, док истренирам, вратим се, једем и одморим мало, да ми се не тресу прсти :)

10. Ajde onda u 10 može?
    Džanks, dub 10 odgovara?

11. Може у 10 ако овима одговара...
    Навићу сат, да ме подсјети, ко зна што ћу радит' тада :)

12. Brate, igrajte u 23:55, molim vas, čerečite nam prkno još malo...bolje da igramo, pa da izgubimo, nego da budemo izbačeni i bez igranja.

13. Чек', је ли ми то морамо да одиграмо двије утакмице до поноћи ако прођемо? :)

14. на следећем турниру играм и ја, само да се зна!

15. ajde smarko i dube jebote pocece tekma ;D

16. У 6 тренирам, па тамо до 8,9 ми немојте заказиват'

17. ma mogu i tri samo nek se pojave lolo vidi ga mare optimista dečko, simpatično skroz :)

18. Ја сам река' до 9 ништа, ево спремам да једем, мртав сам гладан, синко :)
    Кад једем, може кад год оћете што се мене тиче, само ми речите да не чамим пред компјутер читави дан :)

19. dub pali komp jednom u 3 nedelje, daj da se poklopi sad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.