HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. umiro sam od smeha danas kad je zhajk reko da nece da igra s likom jednim u nasoj ekipi pa je otiso u cosak skroz i nije se pomerao odatke hahahahha...toliko sam se smejo da sam jedva stiskao dugmice...jedino mi idu na kurac klinci koji mi se kao nesto gube izigravaju kapitene neke,kao nesto drkaju se,lozane male glupe...

2. Мање више преко целог дана ја могу.

3. Ja sam danas najverovatnije oko 7-8 slobodan.

4. Ја тек у пола десет могу.

5. aj nek napravi neko, malo se zajebavamo

6. Nestalo mi struje jebene.

7. CapoonN, Џела jel vam odgovara veceras oko ponoci utakmica? Ako ne onda jbga...

8. čimp/peri i ja treba dodigramo protiv pobednika hk panj cokulićeva drugarica, ko e pobedio ?

9. Ja sam tu najverovatnije celo veče, pa kad se Obilići skupe i Dio se nakani da dođe igramo.

10. Brate subota veče. U ponoć da igramo haks. Od 9 nadalje nisam kući sigurno. Sutra ćemo igrati ako ne, jebiga.

11. Jebote, subota je, tu sam do 9-10 sati...

12. Ipak iskrsli planovi, jebiga kad se ne javljate, očekujte me noćas oko 23-00, pa ako ste tu da odigramo konačno.

13. Ксело, види ми ранк на етвору.

14. Dobar, dobar. Al' kasniš par nedelja!

15. Ja sam ovde još nekih 20 minuta, ako ste tu ajde da igramo, ako ne, jebiga.

16. Ja sutra idem u selo, vracam se u ponedeljak...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.