Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. Cestitao sam vec.
    Nisam znao da necemo, vec sam se nadao da hocemo :)
    Realno, prvo smo mi vas trapli, drugo vi nas.

I skoro sam slusao neki intervju, ono sto treba nasem fudbalu jeste neko sa mudima i preciznom nogom ko ce da.. sutne.
    Vecina golova u nasem fudbalu se desava ili iz prekida ili posle kontre sa 2,3 metra.
    Retko koji pukne izvan 16m..
    A takav fudbal se ne igra u Evropi.

E tako da sve dok nijedan od nasih timova ne uvezba sutiranje iz velikih daljina, sa vise od 2,3 metra, nista nece biti od nas u evropskom fudbalu.

2. odrali smo vas u navijanju, dok se stoka medjusobno bije na jugu

Sto se mene tice da se stoka tukla na severu isto bi ispali seljaci, maloumnici.
    Ja sam rekao za sve navijace sto se medjusobno biju da su retardi.

3. Јбг, неко је ове наше погрешно обавестио да ако је утакмица намештена, то не значи да ће Партизан сам себи да да гол, него да ми морамо да дамо гол Стојковићу.

Aristotel Onanis

НЕ ТРЕБА НАМ ПЛАЋЕНА ТИТУЛА !!!

Треба нам! Титула је титула. Брига ме да л' је плаћена, мени је титула важна, рачунају се трофеји, а не моралисање по штампи и Интернету. Да сам имам пара и могућности да потплатим цео Партизан да изгуби наредне две утакмице, дао бих паре без имало осећања гриже савести, само да Звезда освоји титулу.

4. Zato se cela juzna i severna tribina mogu nazvati jednim imenom: MARVA! :D

I ne trebaju nama igraci sa mudima koji ce da sutiraju, nego nam treba izlaz mafije iz fudbala, i da pocne da se igra zbog sporta a ne zbog para. Mada, kad pogledas siti, psg, real, barcu, skapiras da mi i tu u stvari pokusavamo da ih kopiramo,al nam nesto ne ide .

I da ne zaboravim,
    Узалуд труд, џаба вам све,
    и власт вас гура, ал' опет не иде..
    Дош'о је крај мој цигане,
    Ништа од титуле ни ове године!
    Вучић, Човић и ФМП,
    АРАПИ, РУСИ, ПОМОЋ ДРЖАВЕ
    Умире нада готов је сан,
    шампион је опет ПАРТИЗАН !!!!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

5. Des fendere:)
    Meni jedino žao što mitar nije dao gol mlad je može da napreduje možda za par godina konačno budemo imali krštenog špica u reprezentaciji

6. Dusane, dok god nam je Onaj trener, nikada necemo da imamo dobru reprezentaciju :)

7. i da pocne da se igra zbog sporta a ne zbog para

eh...

8. El završila utakmica?

9. S kim igra partizan?

10. U ljubavi svi su gresni, prezivece samo srecni!.

11. Читам малопре на Спорталу да су пре дербија у Железнику и на Панчевачком мосту избиле веће туче, да има преко 90 ухапшених. Све је то лепо требало потерати ка Сурчину и Падинској Скели, одузети им све палице, каменице, ножеве, боксере и пустити да се бију само рукама и ногама. Чиста ферка, што би рекли старији навијачи. Кад би се уморили од туче вероватно би сви заједно отишли да пију и да се измире. А и кад би требали да се бију само рукама и ногама кладим се да би 90% тих "хулигана" побегло.

dusan1001
    Des fendere:)

ЕвЕ ме, туЈ сам! Стварно сам мЛого жалосан због пораза. :))))))))

12. Veruj mi fendere, bilo kog huligana novijeg doba da izazoves na ferku, samo rukama, nogama, bez uletanja ekipe, pobego bi ko picka.
    Dok su u drustvu i dok imaju nesto pri ruci, jaki su.
    Ali video sam hiljadu puta suprotno.

13. De je Kurajber, da nije na mostu :)

14. Sale d snajperist
    Veruj mi fendere, bilo kog huligana novijeg doba da izazoves na ferku, samo rukama, nogama, bez uletanja ekipe, pobego bi ko picka.
    Dok su u drustvu i dok imaju nesto pri ruci, jaki su.
    Ali video sam hiljadu puta suprotno.

То ти кажем. Пре пар недеља сам испред једног ноћног клуба гледао клинца који изазива другог лика да се побију, а позвао још 5-6 њих да му чувају леђа. Храбро, нема шта. Нема везе са дербијем, али то су ти сад уобичајене ситуације.

Bruce
    De je Kurajber, da nije na mostu :)

Питам се на ком? Типујем на Газелу и Бранков мост. Треба га брзо пронаћи да не скочи од радости. :))))))))))

15. SVIMA NAMA PUŠI KURAC PARTIZAAAAAAAN
    UTAKMICA OČAJ, NAJEBEM SE KEVE I JEDNIMA I DRUGIMA, STOKO JEDNA, KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!

16. Gospodo, izvolite, osvojite prvenstvo, plasirajte se u LS, premzimite u Evropi, nakantajte Siti, Psg i Barcu i vratite PONOS SRBSKOM FUZBALU!

Pa o tome ti pričam, legendo. Ne možemo jer smo jadniji i od vas. Mogu da vam čestitam i ako vam to išta znači, čestitam vam što ste bili bolji od nas, ili da to preobličim, što vas je usralo, a nas nije, jer ni vi niste prikazali nikakvu igru. Problem je u tome što ja tu ne vidim nikakav uspeh. Ok, nasladite se posle pobede u derbiju, nema frke, ali ništa to nije više od toga. A ponos našem fudbalu neće biti vraćen još duuuuuuuugo vremena, ako ikad i bude vraćen.

Sad ispade da ste znali da necete osvojiti titulu, da se niste tripovali uopste, da niste obecavali da cete nas razjebati u derbiju i tako to..

E pa jebiga. Neki se jesu tripovali, neki nisu. Ja sam otvoreno pljuvao sve žive nakon onog poraza u Bordou gde sam bukvalno prso i rekao zajebi. Ne pada mi na pamet više da trošim svoje živce na gomilu idiota koji ne znaju loptu da šutnu. Ma kolika bila nečija ljubav prema tom klubu, ja sam jednostavno skapirao da ako neko ne može ONAKVOM Partizanu (da se ne lažemo, i Zvezda i Partizan već godinama nemaju ni solidne timove, mada Zvezda nema duže od Partizana) da uzme jednu titulu, kako ja da navijam za takav tim? Pa sve da su iz centra Leštana, ne bih navijao za njih. Kad nauče da igraju fudbal i kad nam ne budu kojekakve seljačine na čelu kluba, onda možda i budem iz sveg srca navijao za njih.
    I samo još jedna stvar. Ja da sam nekad bio neko mudo (veliki igrač) ili u Partizanu ili u Zvezdi, sad bih se živ okretao u grobu kad vidim kakvi sve anonimusi nose Partizanov i Zvezdin dres. Nisu zaslužili ni one markere da nose a kamoli dres.
    E da. Nije vam uopšte loš onaj mali Mitrović.

17. JEBIIII CIGANČICUUUUUUU!!!!
    Svrš u pravi čas!

18. Дајте научите овог Марковића да решава 1 на 1, јебем га ууста, може врхунску каријеру да направи.

19. Mitrovic zajeban igrac sa zajebanom frizurom. Zezam se, bice od njega nesto. Dobar u duelu, odlicno se gradi, dobar u vazduhu i jak ko zemlja. Najsmesnije mi bilo kad onaj Maksimovic valjda, pred kraj ispizdeo zbog nekog starta i kao gurne Mitrovica i odbije se od njega jedno metar unazad lol

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.