Prijava

16 000 poena molim lepo.

manje vise uvek ima nesto okolo na osnovu cega mozes da pogodis zemlju

Manje više, kad dobiješ put kroz šumu i brda. Nema ni znaka za ograničenje brzine. Kako da pogodiš? Vas seru dobre slike.

Хаха, малопре ми изађе слика неке брдобите шуметине, пут и две јебене краве како иду саме поред пута. И ја свакој слици приступим на следећи начин, прво погледам природу каква је, дрвеће и то, рефељ, и на основу тога сузим избор, није Африка, Аустралија, Јужна Америка. Јебена крава поред пута није призор који се виђа у Америци, тамо су све фарме са стотинама грла, као ни западна Европа. Остала је источна Европа и Азија, то јест неки део Кине јер осталим пределима не одговара пејзаж. И одлучим се за Македонију!1 ПРЦ! Близу Ванкувера лололо.

И да. кликтањем на објекте можете да промените позицију и ако их има више да одете и мало даље и имате скроз другу слику и нешто ново на основу чега да процените, неки хинт.

ja dobio sliku, na slici neki plavušani i plavuše bleje na travi, ne mogu da se krećem, nego samo da se vrtim oko sopstvene ose i u daljini se vide neke zgrade. Zaključih da su zgrade one stare komunističke, a da slika može da bude slika bilo kog grada u bivšoj Jugi ili u bivšem SSSR-u. Čekiram ja nešto i omašim za 1000 kilometara, slika bila iz Ukrajine.

Isto tako u partiji pre ove bio neki putić kroz neku vukojebinu i jedino što se vidi je znak tipa dobrodošlice u mesto, i kvaka je u tome što je put jebeno prašnjav i ništa se ne vidi (nije zamagljeno da ne bih video, nego je prašina duž celog puta), treba li reći da sam na već skupljenih 20000 poena, ovo omašio za pola zemaljske kugle i dobio 30 poena. -.-

E tako i ja, izađe neko raspalo selo. Suzim izbor na Istočnu Evropu, ono Paragvaj.

Ако добијете неки аутопут на коме су исцртане жуте линије то је Америка или Канада јебежга, ако добијеш беле линије онда је Аустралија или Јужна Африка. Бар је тако мени било у скоро свим случајевима.

Ја добио неку пустару, ништа осим тога нема. Реко' ово мора да је Мексико, кад оно Јужна Африка, 16000 км раздаљине, 93 поена.

glupi ljudi, ni grafit čitko ne mogu napisat!

Требо си да по народној ношњи откријеш где се налазиш.

Е сад сам имао најбољи погодак, преко рекламе туристичке агенције на билборду, одем на гугл и нађем град и локацију на мапама, онда упоредо сужавао и омашим за 3 километра, а јебем му матер како толико мислио сам да ће разлика бити 20, 30 метара, дуге улице у Русији. Тај погодак ми донео 6217 поена.

Сад уђох да пробам поново, и на првој слици ми неко градилиште ограђено таблама а на њима двајес постера неких руских грандоваца, комендија. Штета што не умем да принтскринујем ваљано.

You got 12158 points in total.