Zapostavljene defke

1. Ima dosta defki koje su vrhunske, ali su slabo ocenjene iliti viđene. Ova tema je otvorena baš zbog takvih defki, dakle, ko nađe tako neku vrhunsku defku, sa slabim skorom neka je postavi ovde. Nemojte postavljati svoje defke, postavljajte defke koje nisu mlađe od godinu dana, a da pritom, da ta defka ima manje od 35 ocena.

pozzz

2. Znači nešto ko predlaganje defki?

3. Pa, nije baš kao predlaganje defki, više da se vide te dobre defke koje su zapostavljene, ako me razumeš?

4. Ajde daj neki primer.

5. Mogul ja da okacim sve moje definicije, sve su vrhunske a slabo su ocjenjene...

6. Kajtezzz
    Mogul ja da okacim sve moje definicije, sve su vrhunske a slabo su ocjenjene...

Nemoj svoje.

7. Da krenem od ove. Ovo nit je vrhunsko, nit je namenjeno da bude dobro.
    A ovo mi puno liči na temu, predložite defke za odabrane.

8. Кооостићуууу!?

9. Da krenem od ove. Ovo nit je vrhunsko, nit je namenjeno da bude dobro.
    A ovo mi puno liči na temu, predložite defke za odabrane.

Ukusi su različiti. Da sam hteo da otvorim neku takvu temu, ne bih dao ovakav naslov, dao bih ''Predložite defke za odabrane'', razumeš?

10. De je jebač sa katancem

11. Свака дефиниција је лепа на неки свој начин.

12. Шалим се, има мноштво го курац дефиниција.

13. LONGI U ODABRANE OPET

14. Dobra je ideja. Treba poraditi na realizaciji.
    Tipa, defke ne mlađe od godinu dana, defke koje nemaju više od 50 ocjena ili nešto slično. Do tada, Kostiću reaguj.

15. Podržavam temu samo ako se celokupan proces uvlačenja u bulje s komentara i definicija prebaci ovde!

16. Što tebi toliko smeta što se ljudi uvlače drugima u buljson? Možda se to nekome sviđa.

17. proviron sve vrijeme pokusava suptilno da vas pita "STO SE MENI NIKO NE UVUCE?"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.