Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. убити говно кад већ нема образа да сам себи смести метак у лобању

2. људи приче о лешевима људи који плутају су смешне, колико сам снимака и слика видео из обреновца а ниједан леш нисам видео. и мислите ли да данас кад свака шуша може да сними то нико не би аплоудовао на нет. значи лешеви не плутају по обреновцу, моје мишљење

3. Pa ne voze se gradskim prevozom pa da izvade smartfon i opale sliku lesa, nego ga vade iz hladne vode u kojoj je ceo dan stajao, ili ga skidaju sa krova na kome je ceo dan cucao, ko bi normalan pravio sliku ili snimak leseva koji plutaju?!

4. Uostalom, niko iz Obrenovca nije osporio veliki broj zrtava, samo ova radikalska govna osporavaju. Dakle, idioti su napravili neki plan manipulacije brojem zrtava, i sada rade na tome.

5. o telima koja plutanju, komentar na istu vest

Ко рођеном "Земунцу" поред воде Вучићу требао би да знаш што и свако дете одрасло поред воде да тела "не пливају" него тону и да их вода вуче по дну како расте или се повлачи те да "испливавају" тек после пар дана, недеља или месеци...

Са оваквим омаловажавањем говорити о могућим жртвама и звати их "лешевима" и радовати се због "само" 13 жртава јер се уклапа у његову медијску кампању може само тежак психопата.

Ти "лешеви" су деца, родитељи, браћа сестре, жене, мужеви, људи које сте оставили на цедилу.

Вучићу људско си дно без душе.

6. Сви сте полетели да попљујете Цигане толико да нико није приметио коментар на тој истој објави коју је Јебач окачио.

Saška Prole http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/apel-za-pomoc-velikom-ritu_487398.html Ljudi, lakše malo sa osudama i ti ljudi su poplavljeni!

7. @Director
    E jeste, to je i najbolji komentar tamo.

@Stevan
    To "svi" nije tacno, meni se gadi ceo clanak koji je okacen na NSPM i svi rasisticki komentari, svi istom mustrom napisani - a bez upotrebe mozga.

8. u Obrenovcu postoje par sela u koje je još nemoguće ući. Vode ima do čepa naravno.

9. Sa telima roma ce najlakse manipulisati
    al ako to prodje, MI svi kolektivno treba da se upucamo

10. Meni samo ne ide u glavu kako dozvoljavamo da nas 5% populacije jebe u zdrav mozak. Ako se posle ovog sranja ne desi nešto bitno na relaciji narod-vlast (čitaj dustane kuka i motika), najebasmo za narednih trista godina.

11. Ista stvar je i ovde kod nas, drže se cifre od 17 stradalih i to je to a sa svih strana stižu priče o mnogo većem broju mrtvih. Jednostavno ne ide mi u glavu da je za 4-5 dana totalne havarije umrlo 17 ljudi. Nadam se da su u pravu sa brojevima i da neće biti više osoba ali nisam previše optimističan.

12. Фејзбукманијак
    сваке године се пролепша терен кад поплави,а поплави сваке године :)

Kapiram da je jako zajebano normalno odigrati prvenstvo :)

13. Ako se posle ovog sranja ne desi nešto bitno na relaciji narod-vlast (čitaj dustane kuka i motika), najebasmo za narednih trista godina.

isto mislim, al me iskustvo uči da nema razloga za nadu i da je vreme da se polako pripremamo za tih tristotinjak godinica

14. Te informacije još nisu spremne za izlazak u javnost. Narod paniči, ljudi hodaju izbezumljeni, na šta bi ličilo kad bi saznali da je mrtvačnica u Doboju krcata, a u Doboju im živi pola rodbine?

15. играју у жаркову пола сезоне ЛОЛО

16. hahahhahahahaha. Mora da je niknejm kluba RIBARI

lolololololo

17. аласи са саве наравно :)

18. Napadači alasa sa save atakuju na suparnički go u talasima

19. Istureni pramac, i jaka krma oćureći odbrana :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.