Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Znam jebo ga ti nego mi ovo moje lepse zvuci.

2. A šta će grešnik, ogladneo i ožedneo a svi znamo kako ovi naši doturaju pomoć u obrenovac, leba i vode ponekad a piva i rakije nikako. Još je i kamere skidao, valjda je mislio da snimci stoje u njima, siroma'.

3. http://www.kurir-info.rs/ovo-je-lopov-iz-obrenovca-krao-nocu-koristio-umor-spasilaca-i-policije-clanak-1381979

Evo ga veliki lopov iz Obrenovca, krao je mesni narezak, feta sir i pivo iz prodavnica -.-

Kako lepo što su ga uslikali, kao najgrđeg prestupnika, a one što su dizali cene ili gomila drugih kriminalaca i nasilnika samo inicijali i ništa više.

4. Сасе чуо здругом иСвилајнца, почеле неке бактерије да харају, јебем ли га, ризично дасиде тамо. Јебему матер, ДРЖАВА ДУРАДИ НЕШТО!!1

5. Кале говори оно што ја мислим.
    https://www.youtube.com/watch?v=2bG4OgRthJ0

6. Fantomi će oprostiti Picoustom. Da objasnim stručni izraz fantom.
    http://markazvaka.net/priplodni-bikovi/

7. Fantomi će oprostiti Picoustom. Da objasnim stručni izraz fantom.
    http://markazvaka.net/priplodni-bikovi/

koja jebena istina "najmirniji bik se bira za fantoma"

8. опааааа
    српски академски круг најјачи нема шта, као да ме питају пред сваки текст.

http://akademskikrug.rs/ljudi-smo-nismo-jugosloveni/

Џаба Дрина прича Сави
    ону причу о поплави,
    џаба, џаба мој синовац
    Сава памти Јасеновац!
    Дрина вода мора знати
    и Јадовно Сава памти!
    А Сава се сва пенуша
    од грозота што их слуша:
    "Плавила сам сестро и ја,
    пливала је Славонија!
    све од крви и лешева,
    српских мајки и очева.
    жалила је сестра брата,
    све због браће нам Хрвата,
    а и деца родитеље,
    свима биле исте жеље.
    шта сам деце ја однела,
    схватит' нећеш,кад би хтела!
    из корита бежим свога,
    срамота ме људи,Бога,
    сада дрвље ток ми квари,
    некоћ људи млади,стари.
    Видела си и ти јада,
    око града Вишеграда,
    страда Србин на све стране
    једном мора то да стане!
    Част свакоме,помоћ свима,
    АЛ’ ДРЖАВУ НИКАД С ЊИМА!
    Опростио Срб је свима,
    крвницима што их има,
    лажној браћи,комшијама,
    неправедним судијама.
    Док је свима веровао,
    гинуо је,пропадао.
    време друго дође сада,
    неће више он да страда,
    Помози му Драги Боже!
    нек' разуме ко год може,
    можемо се и волити,
    једни другим добри бити,
    ал на томе нек' остане,
    да нас како не нестане!"

(Аутор: Божидар Васић)

9. Има ли неко видео са оном бабом што се пела на јасен? Не могу да нађем на нету, изгледа да је обрисан.

10. То сам и ја нашао, али то је само крај клипа.

11. Не може да се пусти. Вућић убио бакуту.

12. može da se pusti ovo što ti je elek linkovao

13. Хвала кафо :*

14. znači, ovo se ne sme propustiti

ПОЗИВАМО СВЕ ЉУДЕ ДОБРЕ ВОЉЕ НА ДОБРОТВОРНО ПОЕТСКО-МУЗИЧКО ВЕЧЕ СТУДЕНАТА ФИЛОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА И ФАКУЛТЕТА МУЗИЧКЕ УМЕТНОСТИ "ЧЕМУ УМЕТНОСТ У ОСКУДНО ВРЕМЕ?"
    Сведоци смо великих непогода које су у овим данима задесиле Србију и све њене грађане, међу којима су и многи студенти нашег Факултета. На нашем Факултету већ данима предано волонтира велики број студената. У жељи да још више допринесемо скупљању помоћи, на један нама својствен, уметнички начин, овим путем вас позивамо на свечано добротворно поетско-музичко вече, у сарадњи са Студентским парламентом Филолошког факултета, Студентским парламентом Факултета музичке уметности, Драмском секцијом и хоровима Филолошког факултета, као и са студентима са разних Катедара нашег и других факултета.
    Програм добротворне поетско-музичке вечери подразумеваће кратке наступе младих песника, рецитатора из Драмске секције и заинтересованих професора Филолошког факултета, који би рецитовали ауторску и другу поезију; наступе ансамбала, оркестара, хорова, бендова и солиста са оба факултета.
    Циљ овог окупљања јесте прикупљање новчане помоћи за пострадале у поплавама и клизиштима широм Србије.
    Добротворно поетско-музичко вече одржаће се у Сали хероја Филолошког факултета у Београду.

С поштовањем,
    Координатори добротворног програма:

Зорана Манић, члан Студенског парламента, студент четврте године Српске књижевности и језика са компаратистиком; контакт: zorana.manic12@gmail.com
    Ирена Плаовић, студент треће године Српске књижевности и језика са компаратистиком; контакт: plaovic@hotmail.com

Podelite ovo na stranici vasoj, molim vas. Dogadjaj ce se odigrati u nedelju od 19h do 21h na Filoloskom fakultetu u Beogradu(Sala Heroja)
    Mozete urediti obavestenje kako vama odgovara. Hvala!

15. daj FB link da delimo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.