Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Чак, студираш или си дипломирани?

2. na stranu što je čovek doživeo gubitak, sa te strane saosećam sa njim. ali koliki kreten treba da budeš da ovakve stvari pišeš po fejsbuku?

nekako jebemu mater, neka osnovna kultura nalaže da ovakve stvari zadržiš za sebe. ovako ispada kao da je namerno obavestio prijatelje o ovome, da bi to što više ljudi videlo i da bi ga sažaljevali o.O ono kao, kontam da mu u ovom trenutku sigurno nije najvažnije da svaki od njegovih 600 prijatelja sazna da mu je umro otac...

3. Sub Focus
    na stranu što je čovek doživeo gubitak, sa te strane saosećam sa njim. ali koliki kreten treba da budeš da ovakve stvari pišeš po fejsbuku?

+1
    Nisu mi jasni ti ljudi, jbt doziveo si tragediju i nije se ni oladio covek a on trci na fejs.

4. оће дунав да јебе, био је тих ових дана или србин инфо једе говна? јел има још негде сличних вести?

Možda je vest i tačna, ali to mu ne smeta da jede govna :)

5. Чак, студираш или си дипломирани?

Studiram, i još nisam dao krivično, tako da jebiga :)

6. Ако си у Београду можда се и знамо. :)

7. neko je pitao za dunav, pa ajde da kopiram i na ovu stranu:

http://tvrdjavasd.files.wordpress.com/2014/05/bnxd2ciiiaalpir.jpg?w=676

smederevo.

inače, ova betonska ograda je nasip, i to odličan, koji je izgrađen nakon onih poplava pre desetak godina, i zamišljen je da funkcioniše tako što se samo zatvore ovi "procepi" i duž cele gradske obale dunava imate gotov bedem. samo što danas izgleda niko kurcem ne mrda da se to uradi...

inače, normalan nivo dunava je otprilike niži za visinu ove kuće koja se vidi na levom delu slike. a širina dunava kod smedereva je negde oko 1000-1500 metara, pa vi vidite koliko je vode došlo...

edit:

evo kako to izgleda kad nije poplava

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426655_3361899286981_729879589_n.jpg

8. jebiga Direktore, zaključao si temu...

9. Ако си у Београду можда се и знамо. :)

Moguće. Koja si godina?

10. neko je pitao za dunav, pa ajde da kopiram i na ovu stranu:

E, na 46. strani jos nisi kacio, nema smisla da ljudi listaju temu unazad.

11. jebiga Direktore, zaključao si temu...

najavio sam na mod forumu

ko sad otključa lol

12. duvaj kurac džeri lololo

13. E onda se možda i znamo, i ja sam treća.

14. Otkljucajte temu da fikus okaci sliku dunava!

15. Да знам како изгледаш па да ти кажем. :)

16. Дунав је у Винчи неких 1.5 испод црте, атмосфера скроз опуштена лоло

17. Да знам како изгледаш па да ти кажем. :)

Imaš moju sliku na temi sa fotografijama, samo dodaj bradu i brkove.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.