Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. JEL SAM JA ISAO DA BRANIM SABAC DA BI TI MOGAO DA KENJAS IZ SVOJE FOTELJICE???

salu na stranu, organnizacija je najobicnija kurcina i sve mi vise lici da vucicu odgovara da budu sto vece katastrofe jer on tako ispada veci mucenik koji svim silama spasava narod....al nebitno, ne interesuje me nijedan politicar tako da cu zaobici tu pricu

hteo sam sinoc da idem, al bilo je vec 18h i nesto kad sam cuo za apel, ne bi mogao da se organizujem skim da odem, i tesko da bi stigao do 8-9 do bg.....tako da smo ortak i ja jutros u 6 otisli vozom, u 15 do 8 smo vec sedeli u autobusu. Autobusi su bili svi napunjeni do vrha i tako su ljudi stojali do skoro pola 11 da bi se neko udostojio da nam kaze da moraju da se isprazne autobusi jer treba da idu u obrenovac po ljude....a u sabac nema potrebe da se ide.....a sta je sa svilajncom, mitrovicom i ostalim mestima, mogli su nas za to vreme prevesti u bilo koje drugo mesto...

inace organizacija.....nigde nikoga, niko ziv ne zna gde se ide sta treba da se radi....bukvalno izdrkavanje naroda, pa jebemu majku to ste sigurno znali i u 6 ujutro da nema potrebe da se dolazi u sabac, jel nije mogao to niko objaviti...
    no dobro, ono sto mi je drago je da sam video da je gomila omladinaca dosla da pomogne bilo kako, iako vecina verovatno nije lopatu drzala do sad u zivotu...lepo je znati da ljudi hoce da pomognu

ono zbog cega sam se ja odlucio da krenem je jednostavno to sto sutra dan moze isto takvo sranje da se desi meni kuci pa ce trebati pomoc i kod mene, a ne mozes da ocekujes od drugih da se cimaju oko tebe ako je tebe boleo kurac za druge....jedino zbog toga

razmisljam da nocas ili ujutro idem za mitrovicu ali iskreno...vidim kako sve ovo izgleda i samo cu se postedeti bespotrebnog cimanja i hodanja posle po gradu u jako ruznoj garderobi....danas me je u pezosu u hamburgeriji jedna jako slatka devojka videla u caletovoj Slazenger jakni koja mi je velika, nekoj odvratnoj trenerci, cipeletinama koje su demode, plus mi je trenerka bila upasana u neke najjadnije carape....jebiga, nisam hot tako nikako

krivo mi samo sto stvarno imam osecaj da se manipulise narodom koji ocigledno nesebicno hoce da pomogne kako god moze

2. Свака част ђенерале.

3. Ја јебено не верујем, возили се чамцем по набујалој Нишави?? Нишава се није излила, све је ок, само је огромна, и ови дебили дођу на идеју да се возе гуменим чамцем, АЛО000!?

http://www.kurir-info.rs/video-umalo-tragedija-iz-nisave-spasen-momak-koji-se-izvrnuo-camcem-clanak-1370617
    https://www.youtube.com/watch?v=l139lMrycmU

4. razmisljam da nocas ili ujutro idem za mitrovicu ali iskreno...vidim kako sve ovo izgleda i samo cu se postedeti bespotrebnog cimanja i hodanja posle po gradu u jako ruznoj garderobi....danas me je u pezosu u hamburgeriji jedna jako slatka devojka videla u caletovoj Slazenger jakni koja mi je velika, nekoj odvratnoj trenerci, cipeletinama koje su demode, plus mi je trenerka bila upasana u neke najjadnije carape....jebiga, nisam hot tako nikako

Пезика доминира и кад је најтеже. Много сам се исмејао овоме и оном лику са гуском.

5. Ako je i bilo sumnje da je idiot, sada je vise nema. Srbljanovicka, ne Pezos. Pezos se podrazumeva.

6. А сад ми се опет плаче.

7. Izgleda da su joj obrisali nalog na tviteru.

8. Класично привлачење пажње по сваку цену.

9. Ова Биљана је први трол Србије. Немојте да се нервирате људи због оваквих ствари, на крају крајева, има право и да је боли пичка.

10. Pazi da se ne bih iznervirao, mene samo nerviraju govna koja nazalost odlucuju o bitnim stvarima, poput pickoustog, koji odluci da uzurpira vojni helikopter radi foto-sesna u trenutku u kome hiljade ljudi na krovovima ceka spas.

11. Терај то Ацо у затвор.

12. Grupa hrabrih građana krenula je danas put Krupnja da dostavi pomoć koju su Lozničani velikodušno doneli. Kompeltno samostalno, bez ikakve pomoći gradskih struktura, u Krupanj su krenuli 4 PUNA KAMIONA pomoći i nekoliko džipova.

13. Da li je ovo nova stvar, ili vec postoji neka tema/pesma? Daj recite ime, zvuci mi poznato, ali ne mogu da se setim...mozda sam je samo vec cuo ranije, ali se ne secam?
    https://www.youtube.com/watch?v=OpqVLNljqHg#t=16

14. Ово је бенд хладног кромпира, Шкара.