Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Objektivno gledano proslog maja u Nemackoj su se izlili Dunav i Elba, reke sa prvim i cetvrtim vodenim slivom u Evropi, tesko da je Kolubara i blizu toga.
    Ali SVABO je vodio racuna, PRATIO je prognozu, PRATIO je nasipe, ORGANIZOVAO SE NA VREME, pa je izbegnuta i veca materijalna steta, a kamoli ljuske zrtve.

da, al ti je ŠVABO... isti onaj ŠVABO, koji je poslije povlačenja rusa odmah RADIO na račišćavanju zemlje, gdje majka sa bebom u jednoj ruci čisti kamenje sa ulice... to je onaj ŠVABO za koga smo mi 60 godina držali da je lud koliko radi... a mi, MI kucamo 62 stranu jedne od mnogih tema na netu o ovoj katastrofi...

priča o vlasti, jagnjećim brigadama i slično ne pije vode, jer smo im mi dozvolili da dođu na vlast i da to rade... uzgred, nije isključeno da je veliki broj onih koji pljuju ovu vlast glasao za istu, ali pošto je ispušio za jagnjeće brigade (a zbog toga većina u ovoj zemlji i glasa), sad baca drvlje i kamenje na istu...

2. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/404387/Vucic-Najveca-opasnost-je-Sava
    kakav degen
    kao mi smo retardirani pa ne znamo , i onda on dodje i daje nebitne izjave poput ove. pa koga boli kurac majmune, idi preduzmi nesto kad vec glumis džeka

3. Objektivno gledano proslog maja u Nemackoj su se izlili Dunav i Elba, reke sa prvim i cetvrtim vodenim slivom u Evropi, tesko da je Kolubara i blizu toga.
    Ali SVABO je vodio racuna, PRATIO je prognozu, PRATIO je nasipe, ORGANIZOVAO SE NA VREME, pa je izbegnuta i veca materijalna steta, a kamoli ljuske zrtve.

Evo i slika, mislim da je Kizo kačio...
    http://www.mycity-military.com/imgs3/111781_56004498_Flood%20Protection.jpg

http://www.mycity-military.com/imgs3/111781_56004498_bp17.jpg

4. Moja sestra selelia noćas bolesnike iz Šabca, Mitorvice... Još odnekle. Kaže da možeš da putuješ samo u konvoju i pratnji milicije.

5. Лаванда је сад у Пиониру, ако неко оће диде да види треба ли шта.

6. šta je sa valdemarom?

7. uporedni presek detaljnih potreba 20 najvećih prihvatnih centara u Beogradu, da bi građani znali gde je potrebna koja vrsta namirnica

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=18&nav_category=12&nav_id=849422#

8. Dobro je valdemar čuo se neko sa njim na prethodnim stranicama

9. šta je sa valdemarom?

Živ je

10. Kljakav, ali živ!

11. jbt, zbilja putinka i dankan? ima li ko kakvu informaciju?

12. Neki mod je izbrisao temu za pomoc valdemaru. Nek se jebe.

13. Dankan nedostupan, Lemaja je pokušavala da ga dobije

14. Ко се први чује с Валдемаром нек му поручи да тражи шта му треба, обезбедићемо.

15. Ko je obrisao temu za valdemara?

16. Pa moglo bi ko je blizu da se cuje sa valdemarom i lavandom i bar nesto odece i sta vec treba da im ponese a I ostalima. A sta je sa dankanom znal neko? Ja se secam da je dankan slao neke pare za vukajliju kad je trebalo tako da eto prilike kazanu da mu se oduzi.

17. Objektivno gledano proslog maja u Nemackoj su se izlili Dunav i Elba, reke sa prvim i cetvrtim vodenim slivom u Evropi, tesko da je Kolubara i blizu toga.

Nisam ni mislio po količini vode, nego po žrtvama. A ti si tu pogodio suštinu. A ko da podigne predradne zidove, da usmerava reku kad nisu znali da naprave nasipe s džakovima za pesak... a načelnik kriznog štaba, DIKOVIĆ! Čovek koji zna jedino da VODA TEČE NIZBRDO. Da je rat, ok, ovako su trebali nekog drugog staviti. Nemam ništa protiv čoveka, siguran sam da se trudio, ali nije li logičnije neke inženjere pohvatati, koji ima u glavi već otprilike šta i kako da se radi. Al jok, važno je da ONI dođu na vlas' u Šapcu, ciganskom mestu.

18. Keva i ćale su sad stigli iz Loznice. Na pijacu nalete na jednog prijatelja čiji je brat u rezervi u Obrenovcu. Obojica su 2010. pomagali u onim poplavama. Preko telefona se čuli. Ovaj je rekao samo : ,, Sećaš se da onda nije bilo dece".

Jebote.

19. Ај стварно неко да се исцима до Пијонира јебему матер.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.