Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Костја, дај причај шта је са местима око Чачка, овде нико ништа не прича нити на вестима објављују.

2. Gledano objektivno, ovo je verovatno u Evropi najgora poplava zadnjih ko zna koliko godina

Objektivno gledano proslog maja u Nemackoj su se izlili Dunav i Elba, reke sa prvim i cetvrtim vodenim slivom u Evropi, tesko da je Kolubara i blizu toga.
    Ali SVABO je vodio racuna, PRATIO je prognozu, PRATIO je nasipe, ORGANIZOVAO SE NA VREME, pa je izbegnuta i veca materijalna steta, a kamoli ljuske zrtve.
    Ali ovde u Srbiji su jagnjece brigade zaposele SVA drustvena preduzeca, vec 20 godina se postavljaju za rukovodioce ljudi sa potpuno pogresnim kvalifikacijama (agroinzenjer gde treba pravnik, gradjevinac tamo gde treba ekonomista i slicno), a u poslednje 3 godine je dosao red da najvise funkcije dobiju i vlasnici pecenjara i estradni menadzeri, a predsednik da bude grobar sa kupljenom diplomom - E ZATO JE OVO NAJVECE SRANJE, ZATO STO SVE KAD-TAD DODJE NA NAPLATU!!!!

3. Objektivno gledano proslog maja u Nemackoj su se izlili Dunav i Elba, reke sa prvim i cetvrtim vodenim slivom u Evropi, tesko da je Kolubara i blizu toga.
    Ali SVABO je vodio racuna, PRATIO je prognozu, PRATIO je nasipe, ORGANIZOVAO SE NA VREME, pa je izbegnuta i veca materijalna steta, a kamoli ljuske zrtve.
    Ali ovde u Srbiji su jagnjece brigade zaposele SVA drustvena preduzeca, vec 20 godina se postavljaju za rukovodioce ljudi sa potpuno pogresnim kvalifikacijama (agroinzenjer gde treba pravnik, gradjevinac tamo gde treba ekonomista i slicno), a u poslednje 3 godine je dosao red da najvise funkcije dobiju i vlasnici pecenjara i estradni menadzeri, a predsednik da bude grobar sa kupljenom diplomom - E ZATO JE OVO NAJVECE SRANJE, ZATO STO SVE KAD-TAD DODJE NA NAPLATU!!!!

Toeto, od reci do reci.

4. Ето шансе за масивну радну акцију на успостави али и осавремењивању најрентабилније саобраћајне гране а то су железнице.

LJUDIII, AJMO RADITI ŠTA STE SE ZABILI ZA TIM KOPJUTERIMA TREBA DIZAT ZEMLJU IZ PEPELA

OBNOVA PO STOTI PUT

5. ali

масивну радну акцију

Ahahhahahahahhah

6. Ма серу, ову страницу држе ликови који фазон дркају на Путина.

7. koliko je umrlo ljudi

8. НАШО САМ НЕТРЕБА

9. E, ali Velje nema maltene nigde. Izređaše se svi ministri, direktori, generali, pomoćnici... a ministar za VANREDNE situacije PROPO, jbt.

10. Знаш ли ти шта је са селима око Чачка?

11. Valja je govno...ali budimo realni, on je bio ovde kod nas, samo ovde nije bilo novinara...tako da mu se tu nema šta osporavati...

12. Danas i sutra iz Berlina odlaze lekovi i hemija koju je ovdašnja dijaspora prikupila. Ćebad, patike, čarape i ta sranja od početka nisu dolazile u obzir - naime, koji će im kurac. Moram ovom prilikom da pohvalim inače mrtvi Konzulat Srbije i JAT da su se fino angažovali i povezali ljude pa je proces prikupljanja tekao bez većih problema. Mnogo mi je krivo što nisam dole i što ne mogu da pomognem, vama koji ste pomogli i pomažete svaka čast.

Tuljane, im'o sam slična iskustva sa Šapčanima, jebeš im mater, bre...

13. Kostja, znam da je bio uokolo, ne kažem da je dremao, ali, brate, nije li čudno da ga nema da se javi sa bilo kakvim informacijama i sl? Ne mora baš da vodi kamermane sa sobom, ali makar telefonom. Eee, ministar za vanredne situacije! Jedino ako je "Glavni" rešio da preotme sav "šou".

Jeabach, u toj Preljinskoj Balugi je poplavilo samo tako, i u Ljubić Polju ima poplavljenih kuća, ne znam ovamo uokolo šta je, pustiću TV Galaksiju, možda prikažu.

Na faksu potopilo Klub i te najniže delove, tek sutra ću videti koliko je oštećeno.

Ovo ako rokne elektrane skroz, najebali smo komplet :(

14. Знаш ли ти шта је са селима око Чачка?

Oporavljaju se...sad ću baš za Konjeviće, da vidim... Nisam smeo ranije, akvafobičar sam, u petak sam imao napade i nisu mi dali da izlazim iz kuće. Situacija je mirna, pa odoh da obiđem. Još je dosta toga potopljeno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.