Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Što neko reče, dobar je sa lopatom

2. Ovi što su se čuli sa Lavandom i Valdemarom ako neko ide javite mi.

3. toma, vrhovni komandant, čeka naređenja od žene i picoustog

4. Људи не треба људи у хали спортова има их већ превише, не жирите дезинформације. Мада јесте чињеница да има превише позера, као и синоћ широм београда на насипима који сликају каче на фејз и коментаришу ЈА ПОМОГО ЈА ДОБАР ВИ ЛОШИ СЕБИЧНИ КАКО МОЖЕТЕ ДА ДИШЕТЕ ДОК ЈЕ НАРОД ПОД ВОДОМ

5. kapiram ni da najveći okoreli cinik i provokator odavde ne bi bio toliko ogavan... kupaći jebote čudi me da mišiće i šlauf nisu doneli

6. ode i dobrica... nije moga još jednu fatastropu pregurati...

7. Ne verujem da je neko imao lošu nameru pa sve i sa kravatama i kupaćim.

Niko nije donosio stvari koje nosi, svi su zagrebali po tavanu i nosili džakove sa starim stvarima koje ne nose, zato se i svega i svačega našlo tu. Pola njih nije ni pogledalo šta daje.

8. Ovi što su se čuli sa Lavandom i Valdemarom ako neko ide javite mi.

Samo napišite gde su smešteni kada se čujete sa njima. Lavanda je u Pioniru, ne znam za Valda.

9. ako neko ima informaciju gde tvarno treba pomoć, provereno, nek okači pa da idem ne pada mi na pamet da me tamo neko zajebava

10. Лаванда је са још четрдесетак људи била у води док нису срећом наишли Руси и Нишлије па их повадили. Још увек нису евакуисани њени између Шапца и Обреновца.

11. Jbt, ne znam nikoga ko je nagrabusao u ovim poplavama. Daleko od toga da znam Lavandu, čak ne znam ni kako izhleda, samo kao nik sa Vuke. Ali sad ka sam pročitao da je u Pioniru, neki šok me je obuzeo celog, kakva je ovo kastrofa jbt.

12. Јесте курац, каже ортак ронилац има лешева колкико оћеш а све слике и вести су цензурисане

13. ја мислио вучић кад сам прочито урл

14. To je u obrenovcu, ovo je okolo.

15. Ko i vest koja kaže bilo šta što se ne sviđa vlastima. Link je eror posle 3 minuta,

16. ово је страшно шта раде ђубрави напредњаци

17. Јесте курац, каже ортак ронилац има лешева колкико оћеш а све слике и вести су цензурисане

Kakva je to taktika, mislim nemoguće je na kraju sakriti broj žrtava. Može da se oteže davanjem objava na kašičicu, ali na kraju će neko sve to sabrati i izneti stanje, onda samo ljudi da pizde što ih zajebavaju.

18. ал реално ваки народ и не заслужује ништа бољу власт

19. ja sam se logovo samo da javim da sam dobro :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.