Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Ко је са Вукајлије из Добоја, Приједора, Бања Луке?

2. Kojih 20, preko 50 pod garanciju, neko reče i 70.

3. Skočko je iz doboja

4. O kakvim politikama vi kenjate jbt, ljudi ovo je nemoguće zaustaviti a vas u Srbiji tek čeka sranje večeras i sutra kada vam dođe talas iz Bosne. Moja preporuka ko god je blizu vode iako nije plavio neka se spremi i spašava na vrijeme šta se spasiti može sranje je totalno.

5. KBO jesi ti iz celinca?

6. 00.05 - Apel Beograđanima: Ako imate džakove, odnesite ih do Brankovog mosta. Prema informacijama sa lica mesta, ima ljudi, ima peska, ali nema dovoljno džakova za pravljenje nasipa!

7. Jebene džakove ne mogu da obezbede. Do jaja

8. Данас сам на чуо да је неки човек из Обреновца изјавио да је вода нагло дошла преко ноћи, да га је пробудила бука, да нико људе није обавестио о могућим поплавама и пуцању бране. Па зар никог у Обреновцу није било да дежура, да пусти сирене за опасност од елементарних непогода, да мегафонима обавештава људе да напусте домове и да одраде евакуацију на време?
    100% potvrdjujem iz prve ruke.

Takođe. Kevin kolega iz Obrenovca, kaže, čuo je huk, izašao, video vodu, vratio se u kuću da probudi ženu i decu, kad je izašao, vode je bilo preko metar.

A inače, komšija koji radi u urgentnom, kaže da je ima dosta nastradih, više stotina.

9. jesam iz čel papet , šta te zanima ?

10. Zanima me Zeleni Vir i Vrbanja kakvi su?

11. vjerovatno su ok danas a kakva je šteta bila to ne znam
    voda se do večeras skroz povukla , samo uništeno je sve što se moglo uništiti od puta do kuća i ostalih zajebancija

12. samo uništeno je sve što se moglo uništiti od puta do kuća i ostalih zajebancija

Nemoj zajebavati da je tako lose? au...

13. Јебеш га, сам Обреновац има око 25 хиљада људи. Не знам шта још све ту спада у околину.

14. То од 70 хиљада је цела општина сам Обреновац је

Према попису из 2002. било је 23620 становника (према попису из 1991. било је 22180 становника).

Јавио ми је ортак да је евакуисан копненим путем, камионом па бусом, како да ме јебеш не знам, још је он између Колубаре и Саве. Или пумпају ствар или га ја нисам чуо да је поменуо неке чамце... Или има неки сигуран излаз из Обреновца, мада не знам куда...

15. I meni je ortak rekao da kod njega nije potpuno poplavljeno.

16. PUN MI FEJSBUK KEROVA KOJI PLUTAJU

17. Не знам да ли ови претерују, али Крупња више нема.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/404360/Krupanj-sravnjen-sa-zemljom

18. Tibor Váci

PUN MI FEJSBUK KEROVA KOJI PLUTAJU

HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHA

19. Ima oko 20000. Ne znam šta su računali tu u 70000. Kapiram sve okolo. Samo mi nije jasno odakle tolika voda da je to bilo po ulicama nekoliko metara dubine. Ne mogu to da zamislim...

Inače, što se tiče volontiranja po Beogradu, kažu da se ne ide na ona "poznata" mesta tipa Pionir, Fmp i sl, nego da se sve usmeri na mesne zajednice i lokalne centre gde je dosta manje ljudi na tim poslovima

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.