Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. ja sam rasan

Ekstra. Izvukao se dobro. Nije sa ciganima.

Ај банујте га више и пустите га кад прође ово све.

2. Pa Cara znas li ti kakvi su cigani.? Nije fora nego kradu.

3. Ima svako neku trenerku , majcu koja je dobra a ne nosi je.

To je taj rad, ja bi dao nešto što mi ne treba ako bi tebi bilo bolje. Nisam proklet jebiga frka je, a ne da završi sa cigusima

4. Pa Cara znas li ti kakvi su cigani.?

Jok odrastao sam na planinama Belgije pored Milka krave.
    Jebena je nesreća zadesila sve podjednako.

5. Царо, не троши тастатуру на објашњавање с њим јбт.

6. Ne znam Thilmo, nov sam na sajtu :)

7. Pa pomozite tom lavandi, jebo vas ja barem mu odnesite odecu. Ima svako neku trenerku , majcu koja je dobra a ne nosi je.

Lavandi od poplave i kurac izrasto

8. Rasni troluje već 20 strana :)

9. Lavanda, koliko sam uspeo da saznam je dobro. Nažalost, nema više ničeg materijalnog ali srećom, sa njom je sve u redu.

10. Bruce

Rasni troluje već 20 strana :)

Зато и кажем... Нек иде да тролује по спортским темама или шта већ, који курац се ту зајебава на рачун људи са сајта које је задесило ово срање.

11. još tolerišem jer ne uspevam da zaključim sa sigurnošću da li ozbiljno želi da joj se pomogne ili samo random zajebava, dobra stvar u svemu je činjenica da što duže razmišljam to je i potencijalni ban duži

12. Не видим ја трол нигде. Видим вриску глупог детета. Успавајте га, ред је.

13. Banuj govno.

A vi.
    Nemojte zaboraviti da skrinšotujete kako ste poslali poruke za pomoć ugroženima.

14. Ima smisla i to što kažeš.

15. Ozbiljno želi. Čak je i temu za Valdemara otvorio.

16. Nemojte zaboraviti da skrinšotujete kako ste poslali poruke za pomoć ugroženima.

Zajebavaš?

17. Ban neka bude kao i svima a ne večito da dobija 1 dan bana a svi ostali prvo 3 pa 7 pa 30 pa 180.

18. Добио је 5, доста за почетак. Ја иначе волим људе који, ајде тролују, али лупетају глупости, неозбиљни су, Неш-Пролећни, Жајк, али овај Расни је сморчина напорна спемерска, штанцује глупости да би му Курир позавидео.

19. Расни воли само Ђонија да јебе, не јејте говна, није толки болид да се са овим спрда.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.