Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Фејзе јел си се сместио негде

Немам ја проблем, ја сам на брду у насељу, тако да неће ми фалити ништа. имам хране имам воде, ћале већ набавијо, тако да јебем ли га, ако потопи потопиће оне људе који живе на максимум једно 400 метара од реке, јер је дотле равно.

Ал ја стварно мислим да неће, јер баш има да се пење, ал добро можда грешим

2. FBM gde si ti to? U kom gradu? I na kom brdu. Da ti kažem otprilike koliko ti je opasno.

3. Kubik peska je od 150 do 500 dinara

Кубик песка је 1500 динара минимум

4. ДРЖ СЕ ФАЈЗАРО АКО ТРЕБА ДОЛАЗИМ ЋИЛИЋОПТЕРОМ И ВАДИМО ТЕ ИЗ НАБУЈАЛЕ РИЈЕКЕ ЗОВИ ФЕЈСЕ САМО ЗОВЕ

5. е ово ценим

Podseti me na ovo...

POLITIČARI SU KURVE
    http://www.b92.net/news/pics/2014/04/06/14519849545341a90e668d1926736680_orig.jpg
    AL VUČIĆ POMAŽE

6. Драгишићу данас су мерили, требало им је 12 минута да испразне камион песка, па ти види. А и не верујем да товаре пуне камионе, губи се доста времена. Уосталом кад људи раде сложно и плански доста су бржи.

7. Драгишићу ја сам у Остружници, на брду које је 40 метара увис од нивоа саве. Никад није било поплава код мене јер је немогуће лоло требало би да буде буквално НОјев потоп да би се поплавило

ал ће ми прилазни пут бити одсечен ако поплави река па ћу остати свакако заробљен у овој припиздини

8. сад сам из цркве, па смо били у дому поред, стизале су ствари из сомбора, суботице итд... и истоварили смо доста, чека се сутра шлепер да се утовара. Е је, добро је да је стигло пуно воде.

9. Кубик песка је 1500 динара минимум

JESTE!
    http://www.gradjevinskimaterijal.rs/dokumenta/cenovnik.pdf?nocache=483

10. тако да јебем ли га, ако потопи потопиће оне људе који живе на максимум једно 400 метара од реке, јер је дотле равно.

Bosna je u Doboju potopila ljude na udaljenosti 2-3 km od obale rijeke, na kilometar je bila dubina i do 6 metara tako da manijače bez obzira šta kažu pazi se i ako imaš neke ljude niže zovi to kod sebe da ne najebu.

11. Драгишићу 1750 јединица

12. Реално, скупите још воде и хране и сви на брдо. И јави мурији или некоме где си, за сваки случај.

13. Фејзбукманијак
    Драгишићу ја сам у Остружници, на брду које је 40 метара увис од нивоа саве. Никад није било поплава код мене јер је немогуће лоло требало би да буде буквално НОјев потоп да би се поплавило

ал ће ми прилазни пут бити одсечен ако поплави река па ћу остати свакако заробљен у овој припиздини

Pitam zbog klizišta. Kod Valjeva je klizište jebalo kevu. 1965. godine (još jednom da pomenem da su ljudi imali 4. godine škole, 3. godine vojske, a vodio ih je bravar gasterbajter) dakle 1956 godine se nadigao dunav i Ljudi ape lopate, obore šlepove (to se sada ne radi) I bace odozgo vreće, pa zemlju. Pravili 8 metara nasipa 100 km dugačku. Zaustave oni Dunav. Padne dunav za jedan dan meter, drugi dan meter, treći dan se otvori zemlja i proguta sve kuće. Na svu sreću do tada su svi muškarci bili na bedenu, a žene i deca 100km daleko u železničkim vagonima. Voda iskopa slojeve ispod zemlje i kada se povlači reka, raste podzemna voda, onda padne podzemna voda i šuplja zemlja napravi sranje.

14. и даље ми до главе не допире да је ЦЕО ГРАД потопљен.... јебено не верујем

15. Ал потопљен са висином воде од пар метара, е то не верујем.

16. Ево овај хоуммејд видео, још пише да је у тренутку снимања вода нижа за пола метра.

https://www.youtube.com/watch?v=VO46-WKkE08

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.