Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. хаха пазите нову информацију

дошла су пре пар дана два хеликоптера у Косјерић, долетеле неке главоње да виде каква је ситуација и донели као помоћ 50 ЛИТАРА ВОДЕ

50 ЛИТАРА ВОДЕ

ДВА ХЕЛИКОПТЕРА

2. U Doboju se znatno povukla voda, bar 2 metra je pala.

3. Jesi ti iz Doboja?

4. Ovaj lik sto prica na RTS1 lici na Bajagu.
    I, jos vaznije, hoce li biti Montevideo? Da li neko zna?

5. Опуштено, пушка је закочена. Датум постављања видеа 21. април. 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=r2LNHMLwTng#t=21

6. За ове који ће рећи да је он рибочувар. Репортажа је о страховњу људи од поплава и њега су одабрали да одговори на то питање, а најављен је као члан газдинства који руководи нашим (обреновачким) приобаљем.

7. Код мене било чупаво ноћас, нарасла Морава много, а плус су подземне воде избиле око бране, код желенизчког моста и овамо ка Параћину и поред моста ка Јагодини. Сад је све у реду. Опет нас зенуули ови ХМЗ. Јавили штабу за ванредну одбрану у Ћуприји да ће водостај да опада током ноћи, кад оно Морава нарасла метар и по за неколико сати.

Али пре неки дан да на нису пробили насип прво у Сењу (ту је манстир Раваница), а после код Добричева, поред аутопута на излазу из Ћуприје, Раваница би поплавила Ћуприју као Црница Параћин.

А Боксеру почињем више верујем него било којој телевизији или сајту.

8. ел истина да пуцају у ове што краду по кућама?

9. Ма где пуцају, немају чамаца да спасу унесрећене а камоли да се јуре са лоповима.

То се ппуцало у Титово време.

10. Nije. Kradu već godinama, niko ne diže ruku. To su glavne drukare miliciji. Tako da ti je to kao da si pucao u miliciju. Lopovi viša klasa.
    Zadnji put su koristili preki sud za vreme druga Tite. Ako te samo rane, pa te uhvate, onda goli i lepoglava.

JA ISTO VIŠE VERUJEM BOKSERU!

11. ел истина да пуцају у ове што краду по кућама?

Изгледа да је тако. Колико сам разумео Вучића, полиција има наређења или да пуца, или да бије док им све кости не поломи ако види неког да краде. Само је рекао да ће пљачкаши много зажалити што то раде ако их неко ухвати. Сад шта је у питању, не знам. Чуће се, надам се.

12. остружница на удару вечерас око 11 колко сам чуо. и макиш и умка а колко чујем и београд. тако да биће зајебано. овде код мене набацали џакова у висини од метар а вода је на неких 4 метра ниже колко сам ја мого да проценим из аута у покрету...

и још једна тужна вест за све љубитље микија из купинова, прети му потоп вечерас такође. ДРШ СЕ МИКИ КУПИНОВО ПАСТИ НЕЋЕ!

13. Неки баја из Шапца блокирао пут камионима кад је војска кренула да узме песак са његовог стоваришта. После упозорења су му два камиона полупали ко канте и изгурали их са пута, а њега су одвезли у пуху лоло

Елем, ови цео дан причају како је ситуација стабилна, који се сад курац догађа, излива се Сава на све стране јбте. Фејзе јел си се сместио негде?

14. Колико сам разумео Вучића, полиција има наређења или да пуца, или да бије док им све кости не поломи ако види неког да краде. Само је рекао да ће пљачкаши много зажалити што то раде ако их неко ухвати. Сад шта је у питању, не знам. Чуће се, надам се.

Мислио сам да не може више да ми се кења од тог лика.

15. Неки баја из Шапца блокирао пут камионима кад је војска кренула да узме песак са његовог стоваришта.

Jel to neka zajebancija? Kubik peska je od 150 do 500 dinara u zavisnosti gde ga kupiš, geografski. Jedan kamion je 20 kubika. Da se usere nas 1000 da to utovarimo u 8000 do 10000 džakova. A jedno veće stovarište ako ima 12 velikih 70 kubika šleperki, to je zajebana rezerva, jedno veče brdo koje košta od 1000 do 4000 evra, za koje neko ko to ima ne bi kukao. Manje stovarište bi imalo 10 puta manje, odnosno 100 do 400 evra peska. Što opet treba 5000 ljudi da tovari 2 dana na smenu.
    HVALA!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.