- Dok ljudi leže po halama i mole za pomoć, oni besplatno jedu i piju u hotelima. Tok prosjaka iz Kumodraža viđam svaki dan na ulici, a sada se predstavio kao žrtva - ogorčen je ovaj čovek.
Zamisli samo, prosjak se ogrebao o hranu i prenociste, strasno koliko je ostetio drzavu i drustvo!
Na fejsu otoič
BEOGRAĐANI, ŠIRITE - HITNO JE,SELO SKELA NADOMAK BEOGRADA JE POTPUNO ZANEMARENO I IZOLOVANO I NIJE EVAKUISANO,BRANA IM POPUŠTA,A NALAZI SE IZMEDJU OBRENOVCA I SAPCA,ZAROBLJENI SU I NEMAJU POMOC,POLICIJA JE SA OBE STRANE ZATVORILA PUTEVE I NEMOCNI SU,IZBACUJU VODU SAMOSTALNO KAKO ZNAJU,AKO BISTE MOGLI DA RAŠIRITE OVU VEST I DA APELUJETE BILA BIH VAM DO NEBA ZAHVALNA U PITANJU SU MNOGE PORODICE SA DECOM,HVALA!!
U Obrenovcu je katastrofa izazvana nestrucnoscu . Pokusano je sprovodjenje vode iz Kolubare u Savu probijanjem nasipa bagerima !? Svako ko ima i malo mozga moze da pretpostavi sta se zapravo desilo nakon toga.. PA nije mogla Kolubara potopiti celi grad, pobogu ?? Ovaj muceni narod nosice na dusi nepismeni koji vode ovu zemlju i okruzuju se takvim strucnjacima, da ne bi oni sami bili najgluplji. Dosta vise cenzure. Ljudi su podavljeni kao pilici. Pokoj im dusi.
(Dexa, 18. maj 2014 19:31)
Mislim da svi treba malo da se fokusiramo na raskol crkve, najveći od 1054. godine, koji se dešava upravo.
Patrijarh Irinej i mitropolit Amfilohije se sukobljavaju. Jedan tvrdi da su poplave uzrokovane pričama o gej paradi, a drugi objašnjava da je sve ovo opomena zbog pobede Conchite Wurst.
Siguran sam da su to dva jedina moguća objašnjenja za poplavu.
Ne znam kome da verujem, ali mi je totalno kul što tvorac univerzuma prati Evroviziju.
Zamisli samo, prosjak se ogrebao o hranu i prenociste, strasno koliko je ostetio drzavu i drustvo!
Боксере, читао сам то и гледао снимак тај из УН. Курир по обичају срање...
Jasno da je sranje, reko ajd da podelim
Šomi nata4mika ima zadnji objavljen status na Fejsbuk prije 23 sata, nasmijana je kao i uvijek na slike što je.
jebaće rusi amerima mamu za ovo što su poplavili putina
Na fejsu otoič
BEOGRAĐANI, ŠIRITE - HITNO JE,SELO SKELA NADOMAK BEOGRADA JE POTPUNO ZANEMARENO I IZOLOVANO I NIJE EVAKUISANO,BRANA IM POPUŠTA,A NALAZI SE IZMEDJU OBRENOVCA I SAPCA,ZAROBLJENI SU I NEMAJU POMOC,POLICIJA JE SA OBE STRANE ZATVORILA PUTEVE I NEMOCNI SU,IZBACUJU VODU SAMOSTALNO KAKO ZNAJU,AKO BISTE MOGLI DA RAŠIRITE OVU VEST I DA APELUJETE BILA BIH VAM DO NEBA ZAHVALNA U PITANJU SU MNOGE PORODICE SA DECOM,HVALA!!
Pa stavi link sa fejsa na sajt poplave.rs
Gde je naselje Belo Polje? Pored Obrenovca?
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%D0%9F%D0%BE%D1%99%D0%B5_%28%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86%29
Подаци од вечерас
http://i.imgur.com/1BsFe1e.png
Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Goran Ješić izjavio je večeras da je vodostaj Save kod Sremske Mitrovice u opadanju jer je pukao nasip u Hrvatskoj u blizini granice sa Srbijom i upozorio da se protiv te, "razlivene" vode, mora organizovati odbrana, inače će ona prodreti u Sremsku Mitrovicu.
http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_sat/jesic_opasnost_po_sremsku_mitrovicu_nije_prosla.83.html?news_id=77030#sthash.9ZkC8EXb.dpuf
Aha.
Kažu da je tamo najgore bilo. Ljudi kao nisu ni stigli iz kuća da izađu, bukvalno na spavanju...
Komentar sa B92...
U Obrenovcu je katastrofa izazvana nestrucnoscu . Pokusano je sprovodjenje vode iz Kolubare u Savu probijanjem nasipa bagerima !? Svako ko ima i malo mozga moze da pretpostavi sta se zapravo desilo nakon toga.. PA nije mogla Kolubara potopiti celi grad, pobogu ?? Ovaj muceni narod nosice na dusi nepismeni koji vode ovu zemlju i okruzuju se takvim strucnjacima, da ne bi oni sami bili najgluplji. Dosta vise cenzure. Ljudi su podavljeni kao pilici. Pokoj im dusi.
(Dexa, 18. maj 2014 19:31)
Meni taj komentar i scenario zvuči logično i to je najtragičnije od svega
Не знам да ли је тачна теорија, али поглед на ону фотку из авиона... Не знам.
Sad na B92 poslednja vest, Sava se podiže kod TENTA
Izgleda ne baš tačna ali fina motivaciona rečenica: "Iz poplave je izronila Jugoslavija".
Patrijarh Irinej i mitropolit Amfilohije se sukobljavaju. Jedan tvrdi da su poplave uzrokovane pričama o gej paradi, a drugi objašnjava da je sve ovo opomena zbog pobede Conchite Wurst.
Siguran sam da su to dva jedina moguća objašnjenja za poplavu.
Ne znam kome da verujem, ali mi je totalno kul što tvorac univerzuma prati Evroviziju.
Неки цар с фејсбука.
Kad je Bohor pisao to vi ste se čudili...
gej šizmatici lololololo