Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Bilo bi fora da jedan od njih dvojice kaže ovom drugom "Šta pričaš to čoveče, jesi li kršten ti?"

2. u Mitrovici je sad opet alarmantno zbog frke u Jameni i Moroviću, odbrana je uzalud ako se tamo ne izlije a navodno već piči voda kroz šume

3. da li nas do jutra čeka isti scenario kao u Obrenovcu?

4. Govna političarska!
    Neće da se angažuju ovi iz Šida jer je Ješić u jednom čoporu svinja a oni u drugom.
    Uuuh al ih treba u lance baciti

5. Makaronac, mislim na Mitrovicu

6. Ево сад ми рече Валдемар, зграда му је високо, плус трећи спрат, тако да је ок. Сазнајте за Лаванду, Данкана и Лола јесу ли им поплављене куће/станови.

7. Čekaj, Valdu nije stan potopljen i ima gde da se vrati?
    Sećam se da je bio na nekom krovu pa sam kontao da je to gotova stvar...

8. Ja mu rekla da ćemo da se organizujemo, kaže da nije frka

9. Ево сад ми рече Валдемар, зграда му је високо, плус трећи спрат, тако да је ок. Сазнајте за Лаванду, Данкана и Лола јесу ли им поплављене куће/станови.

Meni je rekao da skvotuju neku kucu na brdu i da mese hleb.

10. Добро то, није он у стану, код неке родбине је, него сам га питао јел му поплављено.

11. A slika je prava ko sto sam ja Vucic

12. Sad sam u Moštanici, imam kuću, a u Obr. mi je stan visoko pa nije bilo opasno. Jedino što smo se umalo podavili kad smo branili nasip pa pukao. Ladna voda bre :(

13. Jedino što smo se umalo podavili kad smo branili nasip

VLADE NEIMAR xaxaxaxaxaxaxaxa

de si valde kućo stara
    ma samo nek si živ
    biće i odabranih ;)

14. Teško se pliva kad si od lima :) Inače Vladimir Putin se evakuisala.

15. Bar si oprao tu kosu. :0 Brižio sam Valdemare, milo mi je bilo kad sam čuo da si živ i pjan na krovu, đe bismo bili bez intelektualaca? :)

16. Brinuo sam se da Granjka ne padne na naša leđa.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.