Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. A. Haha, nema zajebancije s birokratijom ni u vanrednoj situaciji. Majko mila...

2. Валдемаре, овде сви лицитирају бројем мртвих, дојаве и то. За сада води Бохор са цифром од 2000 мртвих у Обреновцу.

Каква је ситуације што се тога тиче, ако имаш неку информацију?

3. Што да не помињемо неспособност власти? Каква је ово цензура? Па је л треба да хвалимо власт ако су људи изгинули а нису морали? О чему се овде ради, цензура на Вукајлији?

ЕДИТ: Овај пост сам написао кад је наслов теме промењен у: Otom potop (tema o informacijama vezanim za poplave bez spominjanja nesposobnosti vlasti)

4. Tilmo, neće da im daju da se vrate u grad dok e rasklone leševe da se ne vidi koliko ima mrtvih

5. Што да не помињемо неспособност власти? Каква је ово цензура? Па је л треба да хвалимо власт ако су људи изгинули а нису морали? О чему се овде ради, цензура на Вукајлији?

Ne seri, samo sam ja u SNS, a nikog nikad nisam cenzurisao.

6. Ти си само у СНС-у од модва на Вуки, али СНС је на власти. Лако може неко да клепи Кајзена по ушима и каже, нема више прозивања пичкоустог..овај Вучића.

Кад смо код тога, сад слушам радио РТС, каже новинар да су свим медијима наредили да напусте Обреновац, никакво објашњење нису дали зашто се то ради.

7. никакво објашњење нису дали зашто се то ради

Kako zašto? Pa da uleti Pink sa još jednom dirigovanom ekskluzivom, ostali još uvek mogu nešto i objektivno da prenesu.

8. Ја сам се плашио да ће Валдемар да се запије и заприча са Русима спасиоцима, али видим да је прошло добро с те стране. Држите се, људи, и јављајте ако треба нека помоћ.

Tilmo, neće da im daju da se vrate u grad dok e rasklone leševe da se ne vidi koliko ima mrtvih

Побогу, како могу да сакрију мртве? На крају ће се знати тачно колико је људи нестало. Шта је проблем у томе што ће прво да рашчисте град од лешева да се не би правио хаос по граду? Досадан си као пролив са тим смишљањем броја мртвих.

9. Лако може неко да клепи Кајзена по ушима и каже, нема више прозивања пичкоустог..овај Вучића.

Mogu da mu saftaju bobana, nit je on nit je Vukajlija u Srbiji. Ovo je jedini potpuno nezavisni medij kojeg finansira isključivo neka od stranih obaveštajnih agencija :)

10. Mogu da mu saftaju bobana, nit je on nit je Vukajlija u Srbiji. Ovo je jedini potpuno nezavisni medij kojeg finansira isključivo neka od stranih obaveštajnih agencija :)

mogu mu poslati arkana il ko je vec danas zaduzen za te sitne inostrane poslice

11. To se može uvek, šta misliš kakva bi reakcija bila?

12. Ja sam cuo svakakve price, pa da ne lupam.

13. Ja više ne znam kad ste ozbiljni kad se sprdate.

14. ja se uvek sprdam osim kad sam ozbiljan :)

15. Ja ti uvek verujem sem kad se sprdaš da si ozbiljan, i kad se ozbiljno sprdaš... :)

16. Jedino Urad nemamo pojma šta je. Možda je Vučić ustvari.

17. Валдемар. Два питања.
    Шта си ти видео тамо у Обрановцу? Ортак ми је тамо са свом фамилијом, не може да се контактира. Можда ниси видео ништа, ако си био негде заробљен. Није нико био блесав да се спусти у мутну бујичну воду, да би видео шта има по граду.
    Колико си изгубио? Јеси негде на спрату или ти је све потонуло? И шта ти треба за помоћ. Једно 100 симболичних поклончића одавде, неће бити безвезе на гомили.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.