Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Pozdrav za Vlada limara, ovog puta nema ahahahahha. Biće nekom vedrijom prilikom :)

2. http://www.youtube.com/watch?v=cK1OBD1hLWk#t=68

Колко је језив овај видео јебему матер

3. Валдемаре, ЈЕБАЋЕМО ПОСЛЕДИЦЕ ПОПЛАВА немој да се бринеш

4. ne lupaj, serovo sam odnekuda, kad se setim otkud okacicu

5. Сад је касно, очекуј да ти Вучић ускоро закуца на врата. Не може у Хр бити горе него код нас, не може!

6. Sose, nije ta slika tačna. Nije 260miliona nego oko13m.

7. hoces da akzes da je neko napravio sliku da laze narod da je neko ukro 247 miliona?

8. Ne znam Sos stvarno, samo mi nadrealno izgleda 260 miliona. Ovih 13 miliona svi mediji izvještavaju pa kontam da je to to, jer ima dosta ljudi ovde rodbine u Austriji pa bi se znalo koliko je tačno i da li neko manipuliše.

9. Thumb_0
    Луди Чак

Људи, јесте ли за то да кад прође ов срање, одемо у Обреновац да помогнемо Валдемару, Лаванди и коме треба да очисте куће или станове, или радимо шта може и треба?

Da. Kad se budete organizovali šaljite pvt ili tražite telefon. Mogu da krečim, radim struju, razbijam pločice, saso mange. Imam alat, i nekoliko radnih odela. Čizme+rukavice i to imam.

10. Kažem ja juče Valdemaru to na fejsu, on reče da je na trećem spratu i da mu nije poplavljen stan. Rekoh" "dobro, onda komšijama da pomažemo". Reče da mrzi komšije :)
    Tako da ćemo morati da nađemo nekoga rendom da mu pomažemo :)

11. Људи, јесте ли за то да кад прође ов срање, одемо у Обреновац да помогнемо Валдемару, Лаванди и коме треба да очисте куће или станове, или радимо шта може и треба?

Da, naravno.

Čak organizuj to. Otvori temu kada nađeš za shodno, da vidimo ko kako može da pomogne, ima nas koji hoćemo. Rukovodi akcijom.

12. Natnat

Kažem ja juče Valdemaru to na fejsu, on reče da je na trećem spratu i da mu nije poplavljen stan. Rekoh" "dobro, onda komšijama da pomažemo". Reče da mrzi komšije :)
    Tako da ćemo morati da nađemo nekoga rendom da mu pomažemo :)

Onda da se nađemo i nakupujemo im svega što im treba. Hrane, vode, sredstava za higijenu. Pilnski šporetić onaj i to da im neko odnese jebi ga, to im sad treba kontam.

13. Људи, јесте ли за то да кад прође ов срање, одемо у Обреновац да помогнемо Валдемару, Лаванди и коме треба да очисте куће или станове, или радимо шта може и треба?

Ја сам за, требаће што више помоћи.

14. JA ću da ga isplusiram i toeto.
    Od koga je, dosta je.

15. Не знам за вас, ал' мени ово звучи као да имају наређење да пуцају.
    http://mondo.rs/a692789/Info/Drustvo/Obrenovcani-ne-brinite-za-imovinu.html

Иначе, помоћ после ових гована се подразумева, ал' прво гледам ове моје са факса, Параћин, Свилајнац и то.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.