Otkazala mi sprava?

1. Hvala Kuzmane i naravno da imam. svakoj dobroj domacici potrebna je inspiracija u vidu muzjaka;)

2. zašto se svaka tema na forumu završi raspravom o bureku.....?

3. lemaja
    zašto se svaka tema na forumu završi raspravom o bureku.....?

I loš kurac u burek ulazi.

4. još mi je draže što imaš sa kim da podeliš veštinu i umeće, eh da je bar većina žena sposobno u kuhinji, ja sam odavno sebi zacrtao ženu koja će znati upravljati kuhinjom lolo kuću ću joj prepišem samo da mi dobro sarmu uvije :D

5. zašto se svaka tema na forumu završi raspravom o bureku.....?

E nisam jeo burek skoro pola godine, možda je do toga?

6. Радмило Топола
    ја ево баш сад завршио једење бурека с павлаком и шункарицом! а и шункарица је ваљда неко месо, па не мож'те оспорити тиме да је бурек само с месом.

ne tnam kako da ti objasnim, ali u šunkarici je sve osim mesa, bar mesa onih životinja koje smo navikli jesti.

7. 'Aj to što vam se ne diže kad treba, ali šta ćemo s tim što se diže kad ne treba?

8. Gazimudo, prosledi Lemajine sise u pvt. Kažu da imaš, još i sa posvetom.

9. zašto se svaka tema na forumu završi raspravom o bureku.....?

Zato što ima previše bosanaca na sajtu a to je kod njih od krucijalne važnosti!
    Ova sirnica je nama od dragocenosti!
    http://recepti.fr/slike/201004091118110.sirnica.JPG

10. Sad izedoh burek, ej!

11. Како свака тема заврши са буреком?

12. dizanje kurca>dizanje(bosance asocira na testo)>dizanje testa>burek

13. Ал овде се ништа није дизало!

14. Pa to je i problem ne može da bude dobar burek ako se testo ne digne!

15. Ko zna, možda se čoveku u međuvremenu digao i sad jebe dok mi drvimo na prazno.

16. mislis da je skin'o djanu?

17. dusan1001
    dizanje kurca>dizanje(bosance asocira na testo)>dizanje testa>burek

stobreko burzum
    A1- IMPOTENCIJA
    KONACNO BUREK!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.