Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Ајде Брус не ложи се као клинац неки, озбиљан си човек.

  2. Rahmetli babo Atif

    slusaj ciklon, svaka tebi cast, znam da ima i posla oko ove organizacije, ali previse je otislo u kurac kada dozvoljavate kupovine, trgovine i slicna govna.
    Radite sta hocete, ali bez mene. Ako ista mrzim onda je to ubacivanje para u nesto gde ih ne bi smelo biti i precutno odobravanje.
    Ne trazim ja nista da menjate, ali ja necu da budem deo takvog sranja.

    Već mi idu na ganglije te čestitke posle kojih ide "ali". Ja sam nekoliko puta napisao, pa ću napisati i ovde: svaki autor koji je odustao od takmičenja zbog odlaska na letovanje ili zato što nemaju vremena zbog drugih privatnih obaveza, je bio zamenjen protivnikom iz kvalifikacija. Da mi Rosoneri nije rekao pravi razlog, da je prodao svoje mesto svom protivniku, već da je smislio neku drugu priču, Vejv bi upao umesto njega jer je bio njegov protivnik. Nijedan drugi autor koji bi odustao ne bi mogao biti zamenjen bilo kojim drugim takmičarem ili autorom sem svog protivnika iz kvalifikacija. Oni bi u svakom slučaju odradili to bez da mene pitaju.

    Iako i ja mislim da je glupost baciti pare za tako nešto, neka je Rosoneri profitirao, kada je našao nekoga ko će da daje pare. Ja od toga niti imam išta, niti mi treba. Iskreno, mnogi ovde su posle Coinog prodavanja svog naloga poželeli da zarade od Vukajlije. Nisu isto ta dva, to stoji, ali su ta dva slučaja itekako slična.

    Sad, neću ti ja reći da su ti stavovi i principi sranje u vezi ovoga oko ove dvojice, jer ne mislim to - radi kako hoćeš. Mislim samo da te je ovo previše pogodilo i da sada više dramiš. No, kako hoćeš.

  3. Ајде Брус не ложи се као клинац неки, озбиљан си човек.

    Preskoči me, nemaš status u mom tefteru.

  4. Нека буде тако.

  5. Rajderu zavrsi par gajbi piva!

    Računaj na to... :))
    kontao sam ako bude bio onaj vukajlijaški fudbal, ipak moram nekako da se iskupim... lolol

  6. Brus je to na mene adresirao.

  7. Ko je tebe prozivao majke ti, ovo ima neku drugu priču, ti mi nisi dirao ništa važno.

  8. Šega Brus, zajebancija. Spusti pendrek. :)

  9. 'Aj kad ti kažeš :)

  10. Rajko, Thilmo ili kako već je drukao Zlatiborcu Vukajliju da ga jebu po sajtu da melje mačke i kučiće. Što kapiram da nije daleko od istine, niko tebe ne proziva begaj dalje. Rajderu misliš da ću vremenom da popustim?

  11. ja ne vidim kako ja to dramim. lepo sam rekao da samo necu da se takmicim vise, a ti pitas zasto. ja tebi odgovorim zasto.

  12. Znam bre. Zezam se sa Brusom, napet čoek ceo dan, plašim se umodovaće se neće dobro biti.

  13. koje prozivke na ovoj vukajliji. kako imate snage da se ozbiljno prozivate s nekim preko INTERNETA? ajd ako je trol ili ako je neka ozbiljna rasprava, ali ovih dana teške reči padaju olololo

  14. Rajderu misliš da ću vremenom da popustim?

    Što se mene tiče NE MORAŠ... Sa svojim slobodnim vremenom i nalozima na društvenim mrežama raspolaži kako hoćeš...
    Imaš tamo i dugme na mom profilu gde piše "Prati" - klikni da ti bude lakše...
    I još nešto: uopšte, ali uopšte te se ne bojim (pa i da dođeš u Bajinu Baštu i nađeš me), i ne očekuj više da odgovaram na tvoje postove jer je ovo bio poslednji put... Uzdravlje.

  15. Jel ovo VF mora da stoji na svakoj definiciji koju pisemo za takmicenje?

  16. Uf, sva sreca sto je tema u aktivnim jer ne bih video da se takmicim... sad cu da ti posaljem ciklone

  17. Само да питам... Јер се ово ВФ рачуна као једна реч или не?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.