Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Radijacija je tražio za sebe, to je automatski ban, nema ništa sa nama. Ovo je altruistički, čovekoljubno traženje :)

  2. pseto me jebe jako u prvom kolu. međutim poprilično me je utešila ova prva odabrana lololo, baš sam se obradovao kad sam otvorio naslovnu. sad vidim da je to inicirano na ovoj temi, hvala lepo! :)

  3. Ciklone, na nekoj od prosloj strani cini mi se da je Agilni napisao da se dobijaju 2 poena ako protivnik ne napise definicije i da je to novo po pravilima... jel to samo u grupama koje predvodi on ili?

  4. To je za sada u mojim grupama i svim narednim duelima, bez obzira ko će ih moderisati. Za Konferenciju B i dalje važi to staro pravilo, pošto je primenjivano u startu, pa da se ne menja na pola.

  5. Samo da se zna da mi je Nenin platio somatču á la Vejvarjder da bi napisao onakvo đubre od definicije.

  6. Šalim se naravno, srećno takmičarima koji su prošli u naredni krug takmičenja, a posebno mojim dželatima iz B.1. Bilo je lepo igrati se s vama.

  7. i Vejvu na fer i korektnoj borbi.

    Lepo od tebe Deki, i ja želim da se zahvalim vama, iako ja nisam bio najpošteniji...

    A takođe, bih hteo da se zahvalim Ciklonu i Agilnom za ekstra organizaciju i ogroman trud. Ovo zaista nije mala stvar... najviše što mogu da uradim da se odužem jeste da glasam do kraja, a kad se sretnemo imate i pivo od mene! :)

  8. Пу, одувек сам имао среће. Честитке агрр-у на заслуженој победи :)

  9. Oću i ja dimam slike pičaka na tabeli. Osjećam se tako uskraćeno :(

  10. Pošto vidim da autor Igor J. neće napisati definiciju, a pošto je rok prošao, mogu reći da je takmičenje u konferenciji B završeno.

    Obzirom da autor Šarlo nije napisao nijednu definiciju za grupnu fazu takmičenja, biće objavljena nova tabela, sa drugačijim bodovanjem (autori koji su pobedili automatski jer njihovi protivnici nisu napisali definicije će dobriti po 2 boda), s tim što se dueli sa autorom Šarlo neće računati. Drugim rečima, on se može smatrati dikvalifikovanim članom.

    Tabela će uskoro biti objavljena na posebnoj temi, a link ka njoj će biti naveden i ovde.

  11. Za 2. kolo Konferencije C definicije nisu napisali Nana Og, ombre i Larry Underwood. Rok je do sutra ujutru, 10h. Ukoliko ih dostavite večeras, glasanje počinje odmah nakon toga.

  12. Може бити да сам глуп, ал ја онај систем бодовања ич не разумем. Један изгуби, па нема пораз, а други победи па му се упише победа.

    Биће да се ту нешто гадно муља. Ко зна за кога ви радите!

    ИСПРАВКА: Сад сам тек сконтао гласање, ал сумње у ваше поштење остају.

  13. Gde, koja grupa? Ne vidim nigde grešku. Kolone su pobede-porazi-bodovi.

    EDIT:

    ал сумње у ваше поштење остају

    Ja sam pošteno radio...

  14. Gde, koja grupa? Ne vidim nigde grešku. Kolone su pobede-porazi-bodovi.

    Ма ја сам тек сад научио да читам табелу, нешто сам се пребацио био и тео да вам укажем на грешку, ал сацам опет видо и сконто да сам уствари ретардињо што се тиче било каквих слика, па и обичне табеле.

    Ja sam pošteno radio...

    Откако сам сазнао да си у масонима, ништа ти не верујем!

  15. Moja defka stiže kad dobijem mogućnost da je napišem, znači kao i sinoć, oko pola jedan.

  16. Pošalji mi PVT kad je skucaš u Word, da ti omogućim na minut, dva da je izbaciš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.