Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Neslavno sam se oprostio od konferencije B...
P.S. Kaće sledeće takmičenje?
Kad padne sledeći sneg, otprilike :)
pa kad okopni, e onda :)
Otvorena je tema za glasanje u Konferenciji C za 2. kolo:
http://vukajlija.com/forum/teme/53918-vukajlija-freestyle-drugi-krug-2-kolo-glasanje-za-grupe-u-konferenciji-c
auuu, jedva odlučih u duelu Čavez - Bili Šarp...
dobio sam jedan glas :3
Bole te tuki, dobio si i odabranu... kao da si osvojio drugo mesto na takmičenju... zato uživaj! :)
Zaradio je tu odabranu, nevezano uz takmičenje.
Znam bre, ima 129 defki... čudi me da nije i ranije... šalim se ja malo.
Fala, Nejked. More, tesan duel bio, a ne bi bilo nezasluženo i da si ga ti dobio, jer si imao odličnu defku. Ta sporcka sreća je definitivno presudila.
Evo i parova poslednjeg kola ove faze takmičenja:
http://vukajlija.com/forum/teme/53367-vukajlija-freestyle-drugi-krug-takmicenja-raspored-takmicara-po-konferencijama-i-grupama-opis-pravilnik-i-zvanicna-obavestenja?strana=2#post_2441401
Jajaro! To vazi i za tvog kolegu Jamajcanina...
Vidim sad da me je i pseto ošurio! Čestitke njemu i gugiju. Kenjobi vidimo se sutra! Dobro takmičenje je bilo, normalno pratim do kraja, i očekujem sledeće.
Jebiga, ja htedoh da izbacim još jedan bedni strajizam, čisto da ispoštujem poslednjeg protivnika, ali onda sam video da je već proš'o rok. Ti i Nenin ste i zaslužili da prođete, jedini ste napisali 4 definicije. Naša grupa je realno bila najlenjija od svih.
I ja pratim takmičenje do kraja i glasaću kad god budem mogao.
:*
Aww... Pa ti si zlataaan.
:FdSSSdmeiiieiiQQQioitorijhdjhfj > hdswhh
Toooo aj se jebemo
To se na vukajliji kaze i ja! Aj se čitamo.
A lepo sam ti najavio pre dvadesetak dana...:)
Gugi, vidimo se sutra! Neka bolji pobedi.
Biće revanš na sledećem. Tako sam i na prošlom puko od BezDeranja pa sam ga sad dobio.