vidi ga usein što tera šegu sa mnom. pozdrav ombreu i lerdiju, najvećim luzerima konferencije C zajedno sa mnom! :D šalu na stranu, takmičenje je bilo odlično, svakako dobro iskustvo. obavezno učestvujem i sledeći put.
Си видо заверу ције, бие и ватикана, а виђено финале опет :)) значи опет нокаут фаза? Бем ти које турбуленције, није за оне са слабијом чуком. Шта ли ће после са оних 12? 6 група по двојица? Лоло
Nemaš šta da mi se zahvaljuješ samo sam glasao za sebe sa duplog...
FUCK! :(
срање су вам дефке ♥
vidi ga usein što tera šegu sa mnom. pozdrav ombreu i lerdiju, najvećim luzerima konferencije C zajedno sa mnom! :D šalu na stranu, takmičenje je bilo odlično, svakako dobro iskustvo. obavezno učestvujem i sledeći put.
To računaj tamo oko Đurđevdana, kaCe ona dvojca oporave :)
Dog - Og
g - g
Neam pojma što sam ovo iskenjao al biće jebeno.
Nana udara na "muške" defke, moraš nešto drugo nać'. lolo
Nana udara-ne bira...:) Počistila grupu lolo
Ako me ne bude od ponedeljka aktivnog, usro sam se od megdana ;)
Beži odmah, ne čekaj ponedeljak-imaj obraza...:)
Ma jok. Će se koljemo :D
FUCK! :(
Си видо заверу ције, бие и ватикана, а виђено финале опет :)) значи опет нокаут фаза? Бем ти које турбуленције, није за оне са слабијом чуком. Шта ли ће после са оних 12? 6 група по двојица? Лоло
pozdrav za režiju
To bi bilo isto kao i eliminacioni dueli lol
Тоти Жемка
Priključuju se 4 moda aftomatski u duele osmine finala, lolo.
Znao sam da ima neki zajeb, masonska posla.
e, pseto, čestitke, svaka čast!
Hvala gugi. Čestitke i tebi na prolazu. Koji je rezultat bio, nisam stigao da vidim? Čekam da vidim šta ćeš uraditi dalje.
14 : 8
ne nadam se nešto previše za prolazak jer nemam inspiracije već pet dana IČ, ko zinat