Prijava

ај сад ја да питам, чисто из радозналости, ако смо рекли 10 речи и 150 карактера, зашто се то не поштује?

Da, istina je da se prekoračilo u nekoliko navrata, a kasnije prestalo da se broji za svaku defku, što od strane autora, što od strane modova. Ne ide sada da retroaktivno diskvalifikujemo. Dobro, makar se nije otišlo previše od željene forme, tj. niko nije preterivao u prekoračenju.

Jbg, supervizorke su zakazale.

Nije u prirodi supervizorki da se žale na višak, tj. one ne poznaju višak kao takav.

Na žalost, samo trojica od šestorice današnjih takmičara dobijaju nagrade za koje se pitaju moderatori. Takmičari koji završe Vukajlija Freestyle na 4, 5. i 6. mestu će, ako supervizorke održe reč, dobiti nekoliko fotografija u PVT.

Dakle:

3. mesto

- Jedna odabrana definicija sa takmičenja po izboru moderatora

2. mesto

- Jedna odabrana definicija sa takmičenja po izboru moderatora
- Jedna odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora

1. mesto

- Jedna odabrana definicija sa takmičenja po izboru moderatora
- Jedna odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora
- Jedna odabrana definicija van takmičenja po izboru moderatora

*Supervizorke se nisu izjašnjavale za ovu trojicu, ali verujem da neće ostati dužne.

Pa dobro, pazi, isto kao limit od 50 na sat u gradu, ako dobiješ kaznu za 52 na sat, buniš se jer - pa to nije ništa. Koliko treba da se toleriše da bi ljudi prekinuli da kukaju, 56-57-58? Jebiga, ako piše 150 karaktera, što nije moglo da se poštuje? Ja sam na savkom primeru to ispoštovao u slovo, ni jednom nisam prešao 150, iako me je to par puta koštalo jačine cele defke.

Nemojte pogrešno razumeti, ja se ne žalim na svoju prodju zbog toga, daleko bilo, samo navodim da nije fer ka ostalima, jer za sve lopta treba isto okrugla da bude. Ako su pravila tu da se poštuju i budu uvedena, treba da bude neko i da ih sprovodi, kontroliše i sankcioniše, ništa više.

Da, Chavez, malo sam prečešljao i istina je da si oštećen u prvom polufinalnom kolu.

Kod ovakvih pravila, stvarno bi bilo dobro i autori da se uključe. Ako si primetio odmah da je protivnička definicija u primeru imala 170 karaktera, mogao si prijaviti odmah moderatoru u PVT. Nemoguće je postići da se uz organizovanje grupa, parova, brojanja glasova, svaki primer kopira i prebrojavaju karakteri. Ne ide da sada, kada se došlo do finala, iznosite zamerke, iako se slažem da je greška moderatora u pitanju.

Za sledeće takmičenje sa sličnim ograničenjima, autori će biti zaduženi da provere protivnikovu definiciju, jer je nemoguće drugačije.

Inače, jedini primer koji je drastično prekršio pravila je upravo sada, u borbi za 3. mesto, autor Bokser. Obavestiću vas sa koliko glasova manje će autor biti "kažnjen" u konačnom prebrojavanju. Diskvalifikacije neće biti.

slazem se da ne treba cepidlaciti, rec, dve, ili par karaktera, ali bilo je/ima i grubljeg krsenja pravila. to nije fer prema takmicarima koji su igrali posteno i pazili na to. cak sam video par ultra potencijalnih defki koje su iz ovog razloga osakacene i izgledale prilicno bedno, da ne pominjem kako su neki autori ispali smesni i nepismeni, ispustali zareze i tacke, a sve u cilju da bi ispostovali pravila i ostale autore.

Misljenja sam da sada ne treba nikoga kaznjavati. Odlucno sam protiv da se Bohoru uzimaju poeni.

samo kazem da nije fer, dets ol :)

Štaš kažnjavati Bohora? Ubi ga Brus, a ako mu još skineš par bodova završiće kao Slavoljub sa -5
he-he-he

Skidaj. Kad je beg bio cicija. Napisao sam definiciju za 5 minuta, poslao Cikloni i rekao da proveri, on nije i šta ima čovek da se cima oko moje definicije kad ja nisam hteo. Onaj Program što broji karaktere sam nege zaturio a da brojim slovo po slovo nije imalo trika. Šta god da odlučite meni je ok. Moja greška, snosnim posledice i to je to. Imam reč od 11 slova, Ćivot.

Agi, složićeš se da ovo nije prvi put da se dešava....

Ako se malčice prisetiš, i ranije sam ti skrenuo pažnju da su autori debelo premašivali broj dozvoljenih karaktera, zar ne?
Tako da mislim da je glupo da sad, u finalu, kažnjavati nekoga...

Rajderu eto prijatno si me iznenadio, popravljaš se, ali ne, prekršio sam pravilo i stojički ću podneti sankcije.

SVE TO VAMA IDE N ADUŠU I SVETI PETAR SVE VIDI GOREĆETE U PAKLICI LICIUMURI

Čestitke svima, naročito nesu, nije mi žao što sam izgubio. :)

Bravo nesss, mađijo!
Svaka čast i ostalima!

Na sijedima svijet ostaje. Bravo stari :)

Stvarno svaka čast svima! Defke su bile izvrsne!

Svaka čast takmičarima, Nesu, Biliju i Brusu, ali i svim ostalim autorima. Sjajni ste bili!

Kao što sam ovde napisao, glavne nagrade će biti odabrane definicije.

Međutim, bilo je autora koji su ispali posle neizvesnih duela, pa u narednih par strana još nekome možete pomoći da dobije odabranu definiciju, ukoliko nije među prvom trojicom. Dva su pitanja:

Pročešljajte defke, sve ih možete pronaći u ovim temama. Najbolja definicija po glasovima publike će na naslovnu stranu (ukoliko je u pitanju neko od prve trojice, ta definicija neće uticati na broj koji je zaradio plasmanom). Pobednik i poraženi iz najboljeg duela će takođe na naslovnu sa upravo tim definicijama. Nemojte predlagati svoje definicije. Linkujte ih do ponoći, uz obavezne želje, čestitke i pozdrave svim takmičarima. Ako vas ne mrzi, ovo je neoficijalni program :)