Marej je Simonov brat po igri, muka mi da ga gledam, al polufinale Vimbldona, sta ces. Marej gleda da ga uvuce u duze razmene a tu ovaj nema sta da trazi. Mada kolko vidim ovaj Janovic poceo da nabija zicere u mrezu.
Pa neiskusan je, ima sjajan servis, ali ne može se tako lako protiv Mareja pred domaćom publikom, al evo kontam da će sad da dobije samopouzdanje kad je spasio 2 set lopte.
Joj, znala sam da će ovako biti... Ovaj Del Potro mu je slaba tačka...
to djovace, madjijo!
ŠTASTI ZNALA?
AL TREBO JE DA IZGUBI JER JE JAJARA
To Đovače!
ХАЈМО НОЛЕ СВИМА НАМ ПРОЏАРАЈ ЦРИЈЕВО ГУЖЊЕ
http://www.dodaj.rs/f/2z/kk/2oYCiBFi/djovak.png
navijao sam da traje pet setova sto se i obisinilo.
Gleda li ko Mareja i Janoviča ?
evo gledam ja :D
bice ovo smor od meca
Gledam ja, ne znam ni što... Koja ti je to na avataru, Džanki? :)
Eugenie Bouchard, 19-godisnja Kanadjanka, buduci broj 1.
i menščini da oće, dobiće Marej, neće ovaj da igra kao protiv Kubota ipak centralni teren, domaća publika, a i Marej se dobro brani.
Marej je Simonov brat po igri, muka mi da ga gledam, al polufinale Vimbldona, sta ces. Marej gleda da ga uvuce u duze razmene a tu ovaj nema sta da trazi. Mada kolko vidim ovaj Janovic poceo da nabija zicere u mrezu.
Pa neiskusan je, ima sjajan servis, ali ne može se tako lako protiv Mareja pred domaćom publikom, al evo kontam da će sad da dobije samopouzdanje kad je spasio 2 set lopte.
A evo i Vujcina, profesionalca koji prati tenis fazon pola godine sa konstatacijom ''117 MILJA JE VISE OD 200 KILOMETRA NA SAT''.
EDIT: +1 na to za samopouzdanje, samo da skracuje poene i to je to, kad ga marej uvati u pimplovanje tu nema nade.
Brz je on za svoju visinu, ja isključim lepo zvuk i ne slušam Igora nešto ga ne volim.
Za svoju visinu je bas brz. Samo da mu ne stane serva u taj-brejku.
E sad me baš zanima kako će obojica da se snađu u taj-brejku. Ne zna se sad.
EDIT: Pa to ako napravi 1,2 minibrejka i ubacuje prvi servis biće gusto.
Evo ga vec 4-0 za Janovica, ajmo bre! utisaj glupu publiku.
ali kenja ga serva ceo vimbldon, sto ne bi i sad...