Prijava

fascinantno je kolko je lejm pokušaj da ispadneš ekscentrična lolok

Pa kako? Rekla sam da volim da čitam o tome i naglasila da me ne privlači da upražnjavam. Ko crna hronika, svima nam je kul da čitamo i uvek smo u potrazi za što morbidnijim zločinima, al' to ne znači nužno da ćemo jednog lepog sunčanog dana utrčati s mitraljezom u obdanište..

Sekte su dobra stvar i treba da ih ima vise. Kad god si nadrkan, odes lepo pa raspalis po sektasima i to nije greh i da se donese zakon da to ne bude ni prekrsaj.
Sto se orgija tice, nes jebati lazu zlikovci. Ja sam jednom primio jehovine svedoke, zenska bila bas dobra, reko sam im da sam cito sta nisam cito, Tarabice, Kulu Strazaru i tako ali nista, seo sam do nje i polako se priblizavao a ona se odmicala, i tako ustade i ode. Da je neka, stvar bi se sasvim drugacije razvijala...
A najvise me se sviiidja Stariii Zavet...

te sekte su sve caesce. u bg pre jedno godinu dana nekakvi satanisti uhvatili decu od 12 godina i krenuli da im pricaju o djavolu i tako tim glupostima njihovim

Meni je ovo odmah sumnjivo, em džabe em jeftino, a Englezi. Treba uputiti zvaničnu delegaciju Vukajlije da se to istraži. Dvaput.

Uputstvo za engleze evo ga:

Burzum

Уколико налетиш на неке стренџере(овде посебно мислим на Британце, јер они целој планети иду на курац), убиј бога у њима, небитно у којег верују. Не зато што си конзервативни хомофобични геџа, или зато што су нас, маму им јебем, бомбардовали, него зато што ће ионако да причају да смо шабани и да су јебали наше жене. Мартајом о говна!

Ja imam martaje skoro nove, a treba da dodjem nekidan da kupim pasata stranca u bescenje u NS pa se javljam na duznost. Smrt sektizmu-noga u cizmu!

gle ga ovaj zajeban

не будите класични вукајлијаши, шта фали сексу, па макар се радило о секти? идеш и јебеш, и мање кајзен дуради нешто и костићу педеру...

Гледао сам скоро неку емисију где се прича о овима. Клинца су терали да кара кеву, док је овај главни оснивач секте ћале карао неку рибу, тетку, ћерку итд. Тај Рики се убио.

te sekte su sve caesce. u bg pre jedno godinu dana nekakvi satanisti uhvatili decu od 12 godina i krenuli da im pricaju o djavolu i tako tim glupostima njihovim

Progresivna sekta. Ove naše od šes godina počinju sa tim.

Riki Martin? Nije se on ubio, njega je Zoka Bosanac ubio.

gle ga ovaj zajeban

Ma to samo preko interneta, inace sam picketina najveca LGBT

novosađani toliko niste tru da vam hipi sekte dolaze :P

Gora ste bagra od beogradžana.

u srbiji je sve sekta ako nije kacavenda.isao sam na jogu,sto automatski znaci da sam sektas.inace,pominje se taj lokal po gradu.moracu da zajebavam druga da je sektas.a pre neki dan sam ga video i na bajku.kakve li su mu subliminarne poruke usadili u glavu.
vise ni flekice za gumu necu moci da uzmem,a da neko ne pomisli da se klanjam nekom cudom bozanstvu.

Ha ha ha. Sekte koje popravljaju bicikle i organizuju satanističke orgije. Ha ha ha.

sve je to povezano.lens armstrong se drogir'o,verovatno je i orgijao misleci na satanu.srbija se saginjati nece!u ovoj drzavi samo popovi mogu da orgijaju,ovi ostali ce biti sankcionisani strogo.

Meni je ovo odmah sumnjivo, em džabe em jeftino, a Englezi. Treba uputiti zvaničnu delegaciju Vukajlije da se to istraži. Dvaput.

Idem ja!

idem i ja.da cu im da mi okrece sobu!
moram otici tamo da izvidim.ako su neki urbani pederi tamo,onda je gej sekta.

taj lik što je prvi pisao o tome kako je to sekta je neki žešće natripovani mladi japi žurnalista vonabi, izneo čovek privatne informacije o ljudima koji drže taj kafić, imena, prezimena, fb profile, adrese stanovanja i pozvao na linč, na osnovu gomile nategnutih zaključaka i neproverenih informacija.

Nisam čitao dalje od ovog posta, kontam da se neko iskenjao, a divan mi je dan.

Upravo ovo što je Joil napisao.

Kalčr mi je jedan od omiljenih kafića i jedina stvar koja tamo nije sa ovoga sveta su njihove kafe, koje su božanstvene.

Istina je da dvoje osnivača Coulture Exchange franšize jesu deca pripadnika Familije, ali tu se svaka veza sa njima završava. To su priznali i sami radnici kafića.
Čisto primera radi, i Veljko Ražnatović je Arkanov sin, pa opet sluša Đastina Bibera i latentno vrišti na obe strane.

Kafić ima besplatnu radionicu bajseva i mapu sa ostalim besplatnim radionicama širom Novog Sada. Organizuje časove gomile stranih jezika i kulturne izložbe, razne akcije i zanimljivosti. Projekcije filmova, talenat i karaoke večeri, za koje dele nagrade.

A što se tiče same teme, prilažem njihov zvanični odgovor na taj tekst:

Response To Danilo Redzepovic
by Culture Exchange

Culture Exchange će uvek i zauvek biti Culture Exchange i ni na bilo koji način neće pripadati nijednoj od političkih i religijskih grupa.

Članovi i prijatelji Culture Exchange-a potiču iz različitih zemalja, etničkih grupa i kultura. Čitava ideja ovog socijalnog projekta je da stvori otvoren prostor i mesto u Novom Sadu za radionice bilo koje vrste, da promoviše grupne projekte, lokalne umetnike, kulturu i muziku.U našoj skoro jednogodišnjoj istoriji se ovaj prostor nije koristio da se promoviše bilo kakva religijska propaganda ili da skuplja članove bilo kakve sekte, kulta ili političke grupe.

Osnivači Culture Exchange-a, Anna Powdrill, Simon Wilson, Evdoxia Seitanidou, Daniel Fernandez, Leilani Fernandez, Pavel Rogala i Suzana Viviani imaju različita uverenja i životna iskustva. Anna Wormus i Andrew Wormus nikada nisu bili deo Culture Exchange-a.Za više detalja o njihovim projektima molimo vas da kontaktirate njih.Prema onome što znamo o njima, shvatili smo da su dve veoma brižne individue koja su, stavljajući svoje sopstvene potrebe na stranu, pružali humanitarnu pomoć Balkanu.

Povezanost sa Familijom?

Neki od osnivača Culture Exchange-a su rođeni u Familiji jer su njihovi roditelji bili deo ove hrišćanske misionarske organizacije.Generalno govoreći većina nas i dalje ima hrišćansku veru, ali svi mislimo da su vera i lično uverenje lična stvar i da ne bi trebalo da bude stvar ubeđivanja drugih ljudi, kao i da niko od nas nije deo nikakvog kulta.Verovali ili ne, mi ne organizujemo pijane orgije u sred noći niti prizivamo demone iz pakla prekriveni kozijom krvlju pevušeći hare krišnu.Nijedna osoba niti religija nema monopol o istini i mislimo da svi mi tražimo na svoj način istinu.Razočarani smo što Danilo Redžepović nije uzeo za shodno da kontaktira Culture Exchange ili bilo koga od članova ili prijatelja da sazna drugu stranu priče.Ako bilo ko ima neka nerazjašnjena pitanja o bilo čemu što je vezano za nas slobodno pošaljite poruku i mi ćemo biti i više nego srećni da vam odgovorimo.

Culture Exchange je svež koncept, ideja, spaja biznis sa socijalnom, humanitarnom organizacijom.Kombinovanjem eko-prijateljskog kafića i radionice za pravljenje bicikala po vašoj narudžbini sa besplatnom bibliotekom i kulturnim centrom, koncept je u stanju da se odvija svojim tokom i umesto da se oslanja na grad za finansiranje, sposoban je da sam finansira projekte u Novom Sadu.Sav prihod je investiran nazad u lokalnu zajednicu i većina ljudi koji rade u Culture Exchange-u su volonteri i nemaju platu, ali su tu jer vole Novi Sad i snažno veruju u jaku lokalnu zajednicu i jesu spremni da vredno rade da bi je načinili boljim mestom.

Novi Sad je oduvek bio odlično mesto za nove ideje, kreativni rad i bogatu kulturu i ljude.Možda je Danilo Redžepović, umesto brze procene i optužbe, traganja za različitostims u poreklu, kulturi, polu itd. mogao da nađe stvari koje nas spajaju da budemo ujedinjeni, stvari koje prevazilaze barijere o rasi, religiji, nacionalnosti, polu i dr.,da nađemo način da gradimo zajedno, da pokušamo da bolje razumemo jedni druge i da načinimo zajednicu Novoga Sada još boljim mestom.Culture Exchange je tu za Srbiju, a naročito za zajednicu Novog Sada.

Kao individualci i kao organizacija, mi naravno nismo savršeni i svaki dan otkrivamo kako smo mali i neadekvatni u odnosu na globalizaciju, korporativnu pohlepu, političku korupciju i religijsku netrpeljivost toliko proširenu u današnjem svetu.Ali obećavamo da ćemo uvek biti mi, jasni u tome što radimo i tu da pomognemo najbolje što možemo da Novi Sad bude svake godine sve bolji i bolji.

Iskreno,
Osnivači Culture Exchange-a

iću tamo baciklom da mi naduvaju gumu