Niški lobi

1. Ево и ја сам из Ниш(а). Једном сам келнера у Црној Гори (који је из Србије фала Богу, што би Црногорац радио) питао ,,Ће ли буде једење?'' , ја се понадао да ће да ме разуме, ал' сам му понављао три пута пре него што сам му превео на Вуков језик. Иначе најбољи бурек по мени је преко пута Економске и код Комше (код новог кружног тока који ме не одушевљава нешто) ал' добро, и Мићко ће помине. Поздрав за браћу Нишлије.

2. steta sto micko ne pravi vise burek...

3. Јеби га, Форнети су већи бренд од бурека... Причам о бурецима (ако се тако каже) које сам пробао, небитно да ли сада постоје...

4. Zapata
    steta sto micko ne pravi vise burek...

Zajebavaš, jel da? Nisam sto godina bio tamo, kako ne pravi, šta zašto ko gde, A?

5. Зато што им је јебено занимљивије да праве форнете...
    ЕДИТ: Можеш да једеш код Рајка, ал' некако није исто. Јеби га ја сам ионако навик'о на бурек из комшијске пекаре тако да ме затварање није погодило као неке (многе).

6. Gde beše taj Rajko, ne znam sad ?

7. Па овај преко пута Економске. Ипак је најбољи на Тошарини код Комше. (по мени)
    ЕДИТ: Слађи је кад многи нису чули за њега.

8. Па овај преко пута Економске. Ипак је најбољи на Тошарини код Комше. (по мени)

Прича ми један ортак који је из тог краја да има добар бурек, али ја баш и немам неку намеру да се шетам од Чаира до Трошке. Тако да је за мене МБН најприступачнији.

9. nisam otišla na jebenog rundeka jer imam jebenu temperaturu :grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

10. nisam otišla na jebenog rundeka jer imam jebenu temperaturu :grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

Ја био. Озвучење и није неко било, али атмосфера је била кул.

11. Лаф јебе...а и Мићко је реално...штета, стварно штета, јебали их форнети...мада је ипак најслађе кад ти она брката код Зокија и курве у Победини ставља урнебес у пљеку :)

12. Лаф јебе...

За пилеће бело су најбољи, а Рајко је за ћевапе по мени најбољи.

13. a jel znate za pekaru Plus u Rentgenovoj....sjajan burek, sjajan trougao pizza i trougao spanac. i pica solidna.

14. joooj što sam jela giros skoro, tamo preko puta gimnazije.
    pileći.
    jebe kevu i zavija sarumu.
    davno ne jedoh tako strava giros.

15. Знам пекару, него је мало завучена и никад је нисам посећивао.

Пробаћу у скорије време, ионако ми је близу.

А што ме нервирају оне сисе из Мбн-а што сваки месец цена пице расте, сад је 85 динџи, маму им њи'ову!

16. Запата јел мислиш на пекару иза оног маркета? По мени ту је најбољи бурек у граду

17. Или сам се зајеб'о. Је л' мислиш на ону где се уплаћује лото или се она преко пута Лафа зове тако, скоро отворена?

18. Најбоља пица има на Булевару преко пута 2м теретане... Пекарица се зове...јебе кеву колко је добра пица

19. da bre...nekako mi prijatna atmosfera u toj pekari, a i klopa jeftinija i ukusnija. a i blizu mi faks.

20. ту сам живео годину дана...у Божидар Аџије...лепо место, мада је Булевар кева :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.