Niški lobi

1. Jesam Christine, išla sam u aleksinačku gimnaziju.
    Bolje je da nastavimo ovde.

2. haha oke :D

moja škola ^^

3. Koji ti je profa najslađi?
    Meni je Staniša bio najotkačeniji.

4. hahahaha ma kakav staniša :D
    trebalo je da ga vidiš na ekskurziji :P

od svih profesora, ja najviše gotivim irenu, i ostali su ok, mada su mnogi grrrr

5. Irena?
    To je neko mlađi. Javlja mi se da mi je njena mama predavala engleski (zaboravih joj ime)

6. da, da, njena majka je isto predavala engleski, Lilica.
    ma.. šta da kažem.. škola sa dugom tradicijom :D

7. Je l' mi Staniško nešto propao od....(ne želim da budem nepristojna)?

8. e pa sada.. nisam kompetentna da odgovorim na to jer ne znam kako je izgledao pre. mada, najverovatnije :)

9. Е ај сад , јел си имала неког Велимира у одељењу у средњој , мајав ? :Д

10. Peki, jesam, čim je to tvoj tata.
    Napisah mail ispisnicama, ali one ne odgovaraju.
    Ja ne mogu da se setim. Moje ime nije Maja, te se tvoj tata mene ne može setiti.
    Locirala bi ga po srednjoj školi u koju je išao, mestu stanovanja ili jeziku koji je učio.

11. Aha, vidim sad pitanje : u gimnaziji-nisam (ali moja generacija je promenila razred u srednjoj školi barem tri puta)

12. Па исто сте годиште , ишли сте у исту основну и исту гимназију. Тад је негде почео да свира гитару ваљда... Био чиста глуперда , понављао четврти средње... :)

13. peki, aj ponavljaj i ti i dođi i moju gimn i taman da idemo u isto odeljenje ^^

šalim se :P

14. Ček' da povadim albume sa slikama.
    Znaš šta Peki, pa prošlo je 25 godina!!!! Čevrt veka!!!

15. Ајде ја ћу да паузирам годину и радим на мешалици , па да упишемо исти факултет :)

16. ee majav, pa nije to toliko mnogo.. :P

peki, 'ajde ^^

17. ајде , може мегатренд?

18. шта фали , улазиш на вееееелика врата на биро...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.