Niški lobi

1. Slušaj, Peki, sine, da ti se poveti Majav :
    Povadih fotografije. Uzeh sliku svog odeljenja iz 1.-og srednje. Znam samo 45% imena .
    Ne pristaj mi na muku.
    Ne pričaj nikome.... :)

2. Е мајав ја ти направи пос'о безвезе.... :)

3. Ma jok, Peki, ispašćemo mi i neki rod...
    Za ono gore se šalim....nije mi teško .

4. ljuuudii breee! pomisliće narod da mi na jugu nismo čuli za internet :D

5. Arčimo, kako da ne, samo da nam uvedu struju!

6. sreća naša pa smo u komšiluku iskopali bunar, inače ni vodu ne bi imali :P

7. ja sam tu blizu, u regionu ;)

8. Одакле си ти Некро , а да ниси из Ниша?

9. jebo te kolko Nislijovci ima ovde...

http://www.youtube.com/watch?v=IFMoQNlLIBk

al tuj sam blizo!

10. iiidem ja u vraaanjee, tamo alkooohoool kafanee, tamo cuupii na svee straaane (i dalje ne znam) xD

11. Ako ja nesto mrzim to je vranjanski akcenat, i uopste akcenat iz tog kraja...Auuuu, nakostresim se cim cujem to :D

Vlajko, nista licno i bez uvrede

12. što? meni je vranjanski skrrooooz kjut :D

13. @necro
    taman posla...ne vredjam se...iako ovo prvi put cujem, al stvarno prvi put cujem...

@Christine
    eh...jao hvala ti, carica si! (s ovakvim stavom se vec cesce srecem) :)

meni su kul svi juznjacki akcenti, pogotovo pirocanski...

pozdrav za Nis (meni drag) i celu Juznu Srbiju.

14. da se razumemo, i ja imam južnjački akcenat, naravno, ali se ipak razlikuje od vranjanskog.. nisam od onih sa severaca koji kada čuju vranjanski kao da su čuli eritrejski xD

15. ma normalno... :) ja sam tebe totalno razumeo jos na prvom komentaru :)

16. Ja sam malo severnije, ali nekako mi bedno kada cujem da krenu da "frljaju s' padezi"

I jedna zastavica, kao simbol Vlajkovog kraja ;)

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/usa/Images/confederate-flag.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.