Tema za navijačka prepucavanja

1. Rasni zaliva vatrogasnim šmrkom

2. Pa sve su prepevane, da ne misliš da komponuje neko?

3. Najveće kopiranje svih vremena.
    Za razliku od izmišljenih kojim lažete sebe, ova slika vam je popišavanje po vašoj srži.

1988. godina. Pozdrav

http://www.dodaj.rs/f/3Q/aS/3ASI9Mgd/delije.jpg

4. Pa ne znam. Ja sam čuo da je Đuzepe Verdi od Šavije ukrao famoznu operu Aidu.

5. Pa ne znam. Ja sam čuo da je Đuzepe Verdi od Šavije ukrao famoznu operu Aidu.

Od nas su Kok Sperersi ukrali melodiju za Tejk Em Ol.

6. Od nas su Kok Sperersi ukrali melodiju za Tejk Em Ol.

Vidiš to nisam znao, evo sad mi Šavija kaže da je Yu Grupa uzela od nas O Zvezdo Zvezdana, kaže Jelići prepevali u Šošanu. Koji plagijatori.

7. ostaviću ovo ovde da mi bude pri ruci za dan žena, da ne kopam po netu

Ma ne mora da se kopa. Imam ja to zabeleženo :)

8. Vidiš to nisam znao, evo sad mi Šavija kaže da je Yu Grupa uzela od nas O Zvezdo Zvezdana, kaže Jelići prepevali u Šošanu. Koji plagijatori.

Ni po jada to nije, da vidiš onog indijanca Zdravka Čolića što nam ukrade pesmu "Ti si jedini od svih" i ko zna koliko je pičoka pojeb'o na tu pesmu.

9. Nije ni Luis daleko od te priče, mislim laka mu crna zemlja ali ko zna koliko puta je omrsio brke zbog one ''Slike u oku''.

10. Ђока Блашевић не само што је пичка сепаратистичка него је и плагијатор. "Рачунајте на нас смо Шавија, Пеђа, Лурч(де се њега сетих) и ја заједно компоновали надувани једаред.

11. LURČ jebote!

El živ taj lik?

12. Жив јашта. Све му већа глава.

13. ja sam rasan
    Sopstveni zahtev. Ode da sluša Frajle

Heroj Rasni otišo da uživo jebe grobarske frajlice.

14. U bre pakle, nema ga sat vremena a već ti nedostaje

15. Година прође, бан никад.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.