Tema za navijačka prepucavanja

1. Rasni, drukaro!

Menjam pakla dok se ne vrati...

Kada ste uzeli poslednju titulu rimljani? Mart, pad forme, aaaaaaaa?

2. Boli me kurac za debila koji je spreman da izbrise 300 postova.

3. sto rasni pricas sam sa sobom?
    pakojuza heroj!grobar stajl.

4. Pa ako se ponosite covekom koji pobegne sa teme i izbrise svaki svoj trag onda ok.

5. trener koji vise prica o svemu sto nije kosarka nego o samoj kosarci.

6. Мултипрактик тренер без роминга. Иначе и ЦСКА је имао мали буџет.

Паклица југа је баш направила критичан потез са овим брисањем постова.

7. Pakao je upropastio temu.

8. Rekli su da samo ovde mozemo da se prozivamo. A posto su grobari unistili temu sad mi imamo pravo da idemo na grobarske teme.

9. Jedi govna rasni. Zato što si kukao svuda dečko dobio ban.

10. Pa i treba. Majmun jedan. Jos me picka vredja sa duplog u pvt.

11. A što se tiče Duleta, jednog dana ćete pogledati unazad i shvatiti da osim što vas je ponižavao na parketu, usr'o vas je od zajebavanja ovako izjavama.

12. NIJE MOGAO DA PODNESE KOLIKO SMO GA JEBALI PA JE POBEGAO I OBRISAO SVAKI SVOJ TRAG.

13. Ma daj bre, ajde prestanite sa tim tužakanjima za ban.

14. Prozivamo se i sve to, zajebancija. Ovo je baš onako odlična tema, napiši koji god ti kurac padne na pamet. Jebemumiša, bez drukanja.

15. Pa prozivamo se. Ali on je ispao picka kad je izbrisao 300 postova. Ja mislim da za to mora ban.

16. Добро ал нек остане на овој теми, не могу да гледам по осталим темам трансферисање

17. Boli me kurac. Ja cu traziti lok ove teme zatosto je saad postala besmislena. A zato cu gde god vidim pakla poceti da ga napadam i psovacu mu sve u PVT kao sto je on meni.

18. Па није постала бесмислена, шта си се узбудио толико:) Ко га јебе, избрисао ко пичка, ћивот иде даље

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.