Tema za navijačka prepucavanja

1. (a to je mnogo gore)

Nemoj bit lud, sportski priznaj poraz grobara vukajlija da ne turim neku limarovu sliku ovde. Jeste još uvek grobari ili ste Limari?

2. Vi ste stručnjaci za lim mi se tu ne bi mešali lolololo

3. Ko je veći stručnjak od Vlade Limara? Lepo smo se dogovorili da nama ide rasni a vama vlade...http://imageshack.us/a/img94/5682/tinmans.jpg

4. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA PSETO ČITA HRVATSKE PORTALE I TO JOŠ O MODI AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

5. Pa nisam editovao ova slika je sa tog portala...gledam hrvatske manekenke tebreks, mene valdemar nije vaspitao da gledam dečake.

6. A jes u pravu si jesi vido onu temu sa sisama ubiva

7. Pa da nisam trazio ne bi videli da je onaj majmun obrisao postove. Ko jos cita ovu temu osim nas 6-7. A ko je kolika picka vidi se po tome ko je upropastio temu.

8. STEVAN JE OTVORIO SVE ZVEZDINE TEME!!!!!1 (a to je mnogo gore)

Tebi je izgleda fetiš da učestvuješ na temama koje je on otvorio jer se ne skidaš sa njih.

9. TEMA IZGUBILA SMISAO
    NE MOŽEMO DA SE VREĐAMO KAĆE RASNI DA IDE I PLAČE ZA BAN

10. Ja barem nisam prodao kucu siptarima.

11. PA POŠTENIJE JE PRODATI NEKO KRASTI OD DECE SA KOSOVA KO ĆOKI VAŠA LEGENDA

12. Ma bre stani! Ne krade Ćoki više od dece sa Kosova sad krade od pravih cigana da bi dao nama.

13. Sto rasni? Pa lepo placaju siptari, fino sam se opario.

14. Pa posle u Bg kukate kako ste siromasni i nemate leba.

15. Pa nego kako, ocemo jos para.

16. Džonatan Kurajber

U pravu si. Svakako. I jedan i drugi su uradili ono što ne treba. Inače treba zatvoriti ovu temu. Nekako nema smisla. Imaju one što se otvaraju dan pred Derbi. Dosta su.

Тема је неопходна, јер тебе и Расног треба држати ограђене.

STEVAN JE OTVORIO SVE ZVEZDINE TEME!!!!!1 (a to je mnogo gore)

Зашто мислиш да је позван да о томе говори човек који је себи дао надимак Курајбер?

17. Tema je neophodna da rasni plodi na njoj. Toliko je izdominirao, da pojedinci brišu postove, jer ne žele da se podsjećaju kako im je rasni pišao po glavi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.