Tema za navijačka prepucavanja

1. Grobari za koga navijate na mecu Srbija-Albanija?

2. ja sam rasan
    Grobari za koga navijate na mecu Srbija-Albanija?

Za Partizan.
    Za koga vi navijate u utakmici izmedju Partizana i Makabija? A da, za Makabi..

rasni, jesi li zaokruzio 22.2.2014 ili upisao negde u tefter? Trebace ti, veruj mi.

3. ЗА ДАНАС ПЕСМА:

СКУПИЛИ СЕ СВИ ГРОБАРИ ИСПРЕД ЏАМИЈЕ
    ПА СЕ МОЛЕ СВОМ АЛАХУ ДА ИМ ПОМОГНЕ
    А ЊЕГА НЕМА, А ЊЕГА НЕМА, А ЊЕГА НЕМА
    ДА ИМ ПОМОГНЕ!

4. Oooooooo jebi ciganee
    oooooo jebi ciganeee
    jebi jebiii cigaaaneeeeeeee

L+U+D+I+L+O B+E+Z K+R+A+J+A

PUNE TRIBINEE RUŽNIH NAVIJAČA
    NEMAMO BAKLJE PRSKALICE GOREE
    BUBNJEVI BUŠNI PESME SU NAM RUŽNE
    JER MI SMO STOKA SA TRIBINE JUŽNE
    ALE ALE
    ALE ALE
    ALE ALE ALE ALE

P+A+K+A+O J+U+G+A

D+E+M+O+N+S+T+R+A+C+I+J+A S+I+L+E

5. ja sam rasan
    Grobari za koga navijate na mecu Srbija-Albanija?
    Za Partizan.
    Za koga vi navijate u utakmici izmedju Partizana i Makabija? A da, za Makabi..

Jel za ovaj partizan?
    http://loghicalcio.sitiwebs.com/attachments/Image/Albania/FK_Partizani_Tiran___2006.bmp

6. Pa ako vi navijate za ove:
    http://www.bginfo.rs/img/info/news/2010/12/4836-big.jpg

sto ne bi mi mogli za te gore

7. Стрпите се до вечерас...

8. pseto88
    Стрпите се до вечерас...

Pa posle nije fora. NIti ce ovi drugi da budu na temi, niti je zanimljivo kurciti se nakon pobede. Poenta je sprdati se pre tekme :)

9. Rasni jel ti to priznajes da navijate za FMP samo zato sto je trenutno u stanju da igra ravnopravno sa Partizanom?

10. Капирам Газимудо, нећете долазити овде после 21 и 30. Караћемо вас јако, знате то и ви.

11. Da iskoristim reci cenjenog autora sa Vukajlije (mislim da si ti dosao nakon sto je on pobegao): ZIVI BILI PA VIDELI.

Mislim, doci cete vi u svakom slucaju ovde. Makar da napisete SUDIJA, SVINJA DEBELA, GOVNA GLODARSKA, GEPEKOVANJE, KURAC NAM POMAZE VUCIC, COVIC LEGENDA i tako to..

12. Salabe, jel to ona fora - 3 puta izrecena laz postaje istina?

Ne znam da li znas ko je drzavni prvak 12 puta uzastopno a ko kuka na vlast i otimanje?

13. Свиња кука и кад добија а не кад губи...

14. Svinja gubi bitke, ali nikad rat. Bar ne protiv vas i vasih mutanata

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.