Tema za navijačka prepucavanja

  1. Ova mala nije losa.

  2. http://vesti.kombib.rs/images/slike/2009/08/21/navijaci-crvene-zvezde-u-pragu.jpg
    Evo ovo vam je isto šampionska slika. To je one godine kada ste u Pragu osvojili šampionat u "Dugom ležanju na ladan beton" pod patronatom češke policije.

  3. едно од врхунских издања Делија без пиротехнике виђено је на овом дербију. Фантастично навијање на утакмици већином је било уперено на исмевање учешћа комшија у Лиги Шампиона, које су они потенцирали тих дана, све до првог од три примљена гола. У реализацији кореографија отишли смо корак даље. Картонима је приказан грб нашег клуба преко целе трибине где је плава боја ишла до ограде запада, а црвено беле штрафте ишле су до истока. Након спуштања картона у средиш ња два сектора остаје најлонским прслуцима - маркерима утиснут грб који је сад имао свој прави облик. Коерографија је свој пун смисао добила приказивањем пароле на огради "Све пролази - Звезда траје".

    Кореографија комшија са почетка утакмице је нашу кореографију за друго полувреме учинила још успешнијом – Север одбројава, 10, 9, 8... 0. Дижемо шеталицу - дрес који се при ширењу цепа, насумично распоређене балоне, пар трака укосо постављених, мању српску заставу ка источној трибини која се такође одваја на два дела. Вероватно су многи људи на стадиону тада помислили да наша кореографија није успела, чак се са југа чуло "Ово је смешно!", али се тада диже парола "Гробари су наши идоли, кореографије њихове наши су снови" којом смо све објаснили. .
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1654432_674326469294314_1773920045_n.png

  4. JEBI GROBARE I NA NOVOJ VERZIJI!!!

  5. Sad kad je djoni mod vise niko nece moci menjati ime temi.

  6. Учлањујем се у лакрос тим!

  7. Glodari u soku od slovenacke kurcine.

  8. Rasni banovan za 3...2... :)

  9. Napaseš mi se kurca.... :)

  10. Djoni od kad je postao mod vise ne ide na jug da se prepucava sa nama. Sad je u loži.

  11. pun kurac internet glodara
    prazan stadion JNA

"Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“"

Danas | 06. Novembar 2008.